Élő jóslás telefonon.
Hívjon most!

06 90 602 027

A hívás díja: 485 Ft/perc
Bubu
a kártya megadja a választ

Horoszkóp

Kos
Kos
03.21 – 04.20
Ne tartsa magában mindazt, amit gondol vagy érez. Ideje színt vallania a terveiről is, hisz sokan függenek egy-egy döntésétől. Az sem baj, ha már a terveket megosztja mindazokkal, akiket érint, hisz közösen kidolgozva új szempontokat is mérlegelve akár a saját dolgát is leegyszerűsítheti. Hallgasson tehát a környezetében élőkre, ne vesse el az első pillanatban csak azért, mert nem Önnek jutott eszébe.
Bika
Bika
04.21 – 05.21
Remekül érez rá arra, mi foglalkoztatja a környezetében élőket, így aztán könnyedén tudja őket a saját céljai érdekében motiválni. Arra azonban ügyeljen, hogy ne érezzék magukat kihasználva, hisz hosszú távon is szüksége lehet a segítségükre, ne áldozza fel a kapcsolatait pillanatnyi sikerek érdekében. A bizalom, amely Ön felé árad, komoly munka eredménye, sokat dolgozott azon, hogy ilyen megbecsülésnek örvendhet.
Ikrek
Ikrek
05.22 – 06.21
Szereti a kihívásokat, a mai napon ezért aztán különösen keresi is a lehetőségeket, hogy a képességeit megmutathassa. Saját maga elé állít akadályokat, még véletlenül sem keresi az egyszerűbb, rövidebb utat. Úgy érzi, elérkezett az Ön ideje és nincs senki és semmi, amely megállásra kényszeríthetné. Az egészséges önbizalom nem lehet hátrányára, de az elbizakodottság már sarkallhatja könnyelmű lépésekre. Vékony a határvonal a kettő között.
Rák
Rák
06.22 - 07.22
Az Ön kezében lesz a kulcs a békéhez és a nyugalomhoz. Igazságot kell szolgáltatnia egy kényes kérdésben és már előre tudja, bárhogyan is dönt, mindenkinek nem lehet igaza. Így az ítéletét alapos megfontolás után hozza meg és készüljön fel arra, hogy hosszasan kell azt megvédenie. Ne halogassa azonban, jobb ezen átesni, így legalább a hétvégén minden félnek módja lesz megemészteni a történteket.
Oroszlán
Oroszlán
07.23 - 08.23
Tudja, hogy tisztáznia kell a kérdést, abban azonban ne reménykedjen, hogy a másik fél fog kezdeményezni. Önnek kell megtenni az első lépést, bár utána már valóban könnyű dolga lesz. Nem is kell túl nagy engedményeket tennie, végül az az arany középút sokkal közelebb lesz az Ön véleményéhez, mint a partneréjéhez. Az ünnepléssel azonban várja meg, míg a másik oldal elvonul, hisz így akár kárörvendésként értelmezhetnék a boldogságát.
Szűz
Szűz
08.24 - 09.23
Nem lesz ideje unatkozni a mai napon. Új emberek lépnek az életébe és régiek is újra felbukkannak. Minden találkozásnak oka van, tartsa ezt szem előtt akkor is, ha már túl fáradtnak érzi magát egy újabb beszélgetéshez. Legyen türelmes akkor is, ha úgy érzi, nem értik meg, próbálja meg más oldalról is megvilágítani a nézeteit. Ha valóban hisz az igazában, akkor képes lesz azt megvédeni.
Mérleg
Mérleg
09.24 - 10.23
Végre megvan a hiányzó láncszem, tovább tud lépni. Eddig is ott volt a szeme előtt, de valahogy nem vette észre. Talán arra volt szüksége, hogy végre kipihenten ébredjen, vagy arra a kellemetlen élményre, amiben az utcán volt része. Van, hogy meg kell állni ahhoz, hogy haladjunk. Ezt most saját maga is megtapasztalhatta. Érdemes új célok után kutatni, hisz lassan valamennyi eddigi álma valóra válik.
Skorpió
Skorpió
10.24 - 11.22
Hozzon új színt az életébe. Tegyen valami meglepő dolgot, mellyel nemcsak magát zökkenti ki a szürke hétköznapokból, de a környezetében élőknek is meglepetést okoz. Ha emiatt valaki kinevetné, az még nem élt igazán. Hisz csak az képes merész lépést tenni, aki hisz magában, a képességeiben és rendelkezik tapasztalatokkal. Ön pont ilyen, ezért egy percig se habozzon, ha lehetősége nyílik egy ilyen lépésre.
Nyilas
Nyilas
9.01 - 9.01
Összeszedett, megfontolt. Szüksége is van erre, ha maradni szeretne a kitűzött úton. Számos zavaró tényező zavarja abban, hogy nyugodtan tevékenykedjen, így minden erejét össze kell szednie ahhoz, hogy összpontosítani tudjon. Ez a komoly szellemi munka alaposan lemeríti az energiatartalékait, törekedjen arra, hogy feltöltődjön még azelőtt, hogy valamilyen betegség lesz úrrá a szervezetén.
Bak
Bak
12.22 – 01.20
Szeretne a középpontba kerülni és ehhez már-már szinte minden eszközt megragad. Ha nem képes parancsolni az erős önmegvalósítási vágyának, bizony több éves kapcsolatokat zúzhat porrá percek alatt. Az elveszített bizalmat nem fogja már visszanyerni, ezért érdemes minden szavának, tettének súlyát előre mérlegelni. Pár perc boldogságért valóban érdemes feláldozni mindazt, ami eljuttatta idáig?
Vízöntő
Vízöntő
01.20 – 02.19
Nem tudja elnyomni azt a feszültséget, amely belülről feszíti. Bármennyire szeretne parancsolni az indulatainak, azok akarata ellenére is a felszínre törnek. Ennek köszönhetően nehéz napok várnak Önre, hisz házalhat a bocsánatokért. Ha már mindenáron kiszalad a száján, ami a szívén, legalább a szavait válogassa meg, hisz azok komoly lelki sérüléseket okozhatnak a másik félben. Különösen családi körben igyekezzen tartani magát.
Halak
Halak
02.20 - 03.20
Kissé ellentmondásosak a céljai, így kénytelen lesz összeszednie magát és egyikről-másikról lemondani, ha valóban el is szeretné érni azokat, amelyeket igazán fontosnak tart. Nehéz döntéssorozat vár Önre, de meg kell hoznia ezt az áldozatot ahhoz, hogy talpon tudjon maradni. Ha ugyanis marad ezen az úton, szétaprózza az energiáit, képességeit olyan kérdésekre is elpazarolja, melyek nem viszik előrébb.