Élő jóslás telefonon.
Hívjon most!

06 90 602 027

A hívás díja: 485 Ft/perc
Bubu
a kártya megadja a választ

Horoszkóp

Kos
Kos
03.21 – 04.20
Új utakra téved, de ezt most nem is bánja. Egy váratlan lehetősége adódik, hogy felrúgva minden tervét olyan élményben legyen része, amely teljesen megváltoztatja a világról alkotott képét. Hirtelen eltűnnek a problémák és sokkal szebb színben látja a jövőjét, mint eddig. Felvillanyozódik és olyan energiatartalékokat szabadít fel, melyekről nem is gondolta, hogy ott szunnyadnak a mélyben.
Bika
Bika
04.21 – 05.21
Szakítson a hagyományokkal, legyen ez a mai nap valami teljesen más, mint amit elvárnak Öntől. Remek kézzel nyúl mindenhez, így ha programot kell szerveznie, akkor is képes olyat rögtönözni, ami mindenki számára felüdülést és egyben kikapcsolódást jelent. Legyen nyitott új ismeretségekre is, érdekes emberek élnek a környezetében, akik elől eddig megmagyarázhatatlan okból elzárkózott.
Ikrek
Ikrek
05.22 – 06.21
Győzze meg a kétkedőket a tetteivel, hogy igenis képes mindarra, amit felvázolt. Ne hagyja, hogy elbizonytalanítsák, hisz fejben már összeállt a kép, minden lehetőséget számba vett és tudja, hogy ez az, amit tennie kell. Azokra a hangokra hallgasson, akik drukkolnak Önnek és próbálnak erőt adni, vonja be őket is, így legalább nem egyedül kell megküzdenie az akadályokkal. Remek csapat kovácsolódik Ön köré, együtt sokra vihetik.
Rák
Rák
06.22 - 07.22
Ne mondja le a programot csak azért, mert fáradtnak érzi magát. Nem örül, amikor hívják, de ha lélekben felkészíti magát, képes lesz a gondjait hátrahagyva önfeledten kikapcsolódni. Márpedig nagy szüksége volna arra, hogy kizökkenjen abból a taposómalomból, amely lassan felemészti minden energiáját. Most egy kicsit másban lesz része, ez feledtetni tudja Önnel az elmúlt napok viharait és felfrissíti a szellemét és az érzelmi életét.
Oroszlán
Oroszlán
07.23 - 08.23
Legyen nyitott mások elképzeléseire, ezzel a sajátjaihoz kaphat ötleteket. Most ne azzal foglalkozzon, Ön mit szeretne elérni, inkább a környezetében élők felé fordítsa a figyelmét. A tőlük hallottakat rendezve magában és lefordítva a saját nyelvére olyan nézőpontból is megközelítheti az akadályait, amelyből nézve nem is leküzdhetetlenek. Így, hogy kicsit fellélegezhet, pihenjen is egy kicsit.
Szűz
Szűz
08.24 - 09.23
Sikerül beosztani az erejét, ezt elsősorban annak köszönheti, hogy előre megtervezte a napját, amihez aztán tartotta is magát. Tudta, mit szeretne elvégezni és nem foglalkozott mással, arra összpontosított, amit éppen csinált. Ha nem kapkod, akkor működik a dolog, hisz a képességeivel, teherbírásával Ön tisztában van, akkor szokott gond lenni, ha mások elvárásainak is meg akar felelni. Most ezt sikerült teljesen kizárnia, illetve még az elején egyeztetni a sajátjaival.
Mérleg
Mérleg
09.24 - 10.23
Pozitív változások várnak Önre, de ehhez nyitottan kell a külvilág felé közeledni. Csak így van ugyanis esélye észrevenni a kínálkozó alkalmat, amely egy egészen apró jel, de egyértelmű. Régóta vár erre a lehetőségre, kár lenne veszni hagyni. Ezzel olyan közelségbe kerülhet a céljaihoz, hogy onnan elérni már gyerekjáték lesz. A családja teljes vállszélességgel kiáll Ön mellett, így még ez sem jelenthet akadályt.
Skorpió
Skorpió
10.24 - 11.22
A múlt marasztalja, a jövő kecsegteti. Le kell zárnia mindazt, ami távozott az életéből, az emlékeket megőrizni, de tovább kell lépnie. Még a lehetőség is adott, ragadja meg. Lehet, nem erről álmodott, de mankónak tökéletes. És aztán még alakulhatnak szebben is a dolgok, mint ahogy most gondolja. Adjon egy esélyt saját magának, hogy végre kilábaljon abból a válságból, ahol tulajdonképpen saját magát tartja.
Nyilas
Nyilas
9.01 - 9.01
Erre a napra várt. Minden egyben ahhoz, hogy lépjen. Méghozzá jó nagyot. Az, hogy ez aztán a mélybe vezet, vagy felfelé csak azon múlik, meddig tart ki az elhatározása mellet. Ha félúton feladja, akkor valóban nem ez lesz az Ön napja. De ha az akadályok nem állítják meg és igenis küzd a célért, melyet kitűzött, akkor új időszámítás kezdődhet az életében. A döntés az Öné, energia, lehetőség adott, éljen vele.
Bak
Bak
12.22 – 01.20
Minden kérdésre rendelkezik válasszal és nincs az a helyzet, ahol ne találná fel magát. Így aztán hamar a középpontba kerül, akihez érdemes fordulni, hisz ki már oldhatná meg, ha nem Ön. Egy darabig még élvezi is, de mikor már nem halad a saját dolgaival, kezdi elveszíteni a türelmét. Két dolgot tehet, megmakacsolja magát és innentől csak azzal foglalkozik, amivel Ön szeretne, vagy beletörődik, hogy ez a nap a segítségnyújtásé lesz.
Vízöntő
Vízöntő
01.20 – 02.19
Az utóbbi időben nem sok ideje jutott a barátokra, most végre pótolhatja. Ne szalassza el a lehetőséget még akkor sem, ha fáradtnak érzi magát. Az aktív pihenés ugyanúgy feltöltheti energiákkal, mintha korán ágyba bújna. Remek a program, és ezt Ön is tudja, de ahelyett, hogy örülne, kifogásokat keres, miért ne menjen el. Tegyen félre mindent, az ellenérzéseit is és adja át magát az élményeknek.
Halak
Halak
02.20 - 03.20
Vannak tervei, elképzelései, de eddig nem foglalkozott velük. Most azonban végre lehetősége nyílik kidolgozni azokat és akár még a tettek mezejére is lépni. Ne habozzon, ilyen alkalom, mint a mai, ritkán adatik. Családja is elfogadja, hogy önmagával szeretne foglalatoskodni, azt tenni, ami örömet jelent és energiákkal tölti fel. Talán még társai lesznek, a beavatja őket mindabba, amit a fejébe vett.