Élő jóslás telefonon.
Hívjon most!

06 90 602 027

A hívás díja: 485 Ft/perc | EZO.TV Kft. Info: 06 1 877 25 09
 

Horoszkóp

Kos
Kos
03.21 – 04.20
Mielőtt másokban keresné a hibát, nézzen szét magában is. Talán Önnek is része volt abban, hogy ide jutottak. Ha ezt felismeri, mindjárt nem is lesz olyan fontos a bűnbakkeresés, viszont végre a megoldás felkutatását helyezné előtérbe. Erre van most egyébként is szükség, hiszen a helyzet csak egyre feszültebb lesz egészen addig, amíg nem sikerül ismét visszajutni a megfelelő útra. Legyen ez tanulság is egyben arra, hogy mindig járjon nyitott szemmel.
Bika
Bika
04.21 – 05.21
Engedjen a csábításnak, tegye félre a feladatokat, hogy a szeretteivel tölthessen pár órát önfeledten, minden kötelezettség nélkül. Bátran lazítson, hiszen nincs halaszthatatlan dolga, még ha először úgy is tűnik, ha most nem végzi el, annak következményei lesznek. Hamar ráébred arra, hogy ez a kis lazítás már igazán kijárt Önnek, hiszen már nehezen ment az összpontosítás is, de eddig nem vallotta be magának.
Ikrek
Ikrek
05.22 – 06.21
Nehezen indul a nap, de ha már átlendül a holtponton, minden a helyére kerül. Addig azonban csak kapkod és másokat hibáztat. Fogadja el a segítő szándékot, hiszen egyedül képtelen is lenne talpra állni. Így ugyan bizonyos terveit el kell halasztania, de még mindig így okoz magának kevesebb problémát, hiszen a figyelmetlensége komolyabb következményekkel is járhatna. Legyen türelmes, mindennek eljön az ideje.
Rák
Rák
06.22 - 07.22
Őrizze meg a nyugalmát még akkor is, ha a környezetében élők között kitör a vihar. Talán éppen Ön lehet a kulcs a megoldáshoz azzal, hogy képes kívülállóként megoldást keresni ahelyett, hogy az indulatok Önt is magukkal ragadnák. Türelemre lesz szükség ahhoz, hogy valóban minden körülményt felderítsen, de képes lehet erre, hiszen fontosnak érzi ismét békét teremteni az otthonában és érzi, hogy most cselekednie kell.
Oroszlán
Oroszlán
07.23 - 08.23
Nehéz feldolgozni a kudarcot, de meg kell tennie, ha tovább szeretne lépni. Márpedig azt Ön is érzi, hogy egy helyben toporog és így egyre feszültebb is. Áldozza ezt a napot arra, hogy utoljára átgondolja, mi is vezetett odáig, hogy ilyen nagy csalódást kellett átélnie. Levonva a tanulságot a jövőben elkerülheti, hogy ismét hibázzon, még ha ezáltal kevesebb embert fog közelebb engedni magához.
Szűz
Szűz
08.24 - 09.23
Ne adja fel az álmait csak azért, mert most még nem adott minden körülmény ahhoz, hogy megvalósítsa. Bár úgy tervezte, ezt a napot ezen elképzelésének kivitelezésével tölti, de egy váratlan esemény keresztülhúzza a számításait. Olyan érzése támad, mintha a sors ezzel kívánta tudtára adni, más utat kell keresnie. Ne tulajdonítson ekkora jelentőséget a történéseknek, hiszen a céljai ennél sokkal többet érnek.
Mérleg
Mérleg
09.24 - 10.23
A szerettei próbálják elterelni a figyelmét azokról a feladatokról, melyeket betervezett, hiszen látják, szüksége lenne egy kis pihenésre. Mivel Ön nem szeret hátradőlni, így kénytelenek ilyen megoldáshoz folyamodni. Ne mérgelődjön emiatt, inkább örüljön annak, hogy ilyen figyelmesek és engedjen a csábításnak. Most legalább nem kell a problémáira gondolni, hiszen végre egy kicsit kikapcsolódhatott.
Skorpió
Skorpió
10.24 - 11.22
Találja meg azt az arany középutat, amikor elvégzi a feladatait, de közben a szeretteivel is tölt annyi időt, hogy ismét meghitté váljon a viszony. Amikor velük foglalkozik, felejtse el a problémáit és legyen nyitott az irányukba. Nem szeretnének most a gondokról beszélni, sokkal inkább lazítani és kikapcsolódni. Ha ehhez az szükséges, hogy kimozduljanak, legyen ebben is partner, egy kis friss levegő Önnek sem fog megártani.
Nyilas
Nyilas
11.23 - 12.21
Nem szívesen mozog emberek között, de a szeretteivel tegyen kivételt. Elfogadják, ha félrevonul, de próbálnának segíteni Önnek. Ne zárkózzon be a saját világába, hiszen egyedül lassabban fog rátalálni a megoldásra. Ők jól ismerik Önt, így a tanácsaik nem is állnak olyan távol Öntől. Érdemes lenne máskor is megosztani velük azokat a gondolatokat, melyek foglalkoztatják, hiszen így még közelebb is kerülhetnek egymáshoz.
Bak
Bak
12.22 – 01.20
A feszültség, amit tapasztal maga körül, leginkább Önből táplálkozik. Ezért első lépésként önmagában kell rendet raknia és megnyugodni, ha másokat is erre szeretne ösztönözni. A türelem és az önfegyelem most is segítségére lehet. Amíg azonban nem rendezi a saját sorait, ne is próbálkozzon azzal, hogy mások problémájával foglalkozik, hiszen úgy csak félmegoldások születnének, márpedig most ez nem vezetne sehova.
Vízöntő
Vízöntő
01.21 - 02.19
Elsősorban önmagának kell megfelelnie, nem a külvilágtól várni az elismerést. Hiába is tennék, hiszen ha nem elégedett mindazzal, amit elért, képtelen lenne elfogadni mások véleményét, különösen akkor, ha az nem egyezik az Önével. Tegye mérlegre a teljesítményét, ezek eredményét és csak utána vegye számba mindazt, ami még hiányzik. Így megközelítve sokkal szebb kép alakul ki, mintha csak a hiányosságokat venné számba.
Halak
Halak
02.20 - 03.20
Ne másokhoz viszonyítsa saját magát, hanem az alapján ítélje meg a helyzetét, mit tett meg a siker érdekében. Így már nem is tűnik olyan távolinak az a bizonyos sikerélmény. Bár mások már elértek oda, ahova Ön csak vágyik, de nem kis utat tett meg már Ön is a cél érdekében. Mindig azt tartsa szem előtt, amire hatással lehet, amin nem tud változtatni, azt el kell fogadnia és annak megfelelően összeállítani a terveket.