Élő jóslás telefonon.
Hívjon most!

06 90 602 027

A hívás díja: 485 Ft/perc
Bubu
a kártya megadja a választ

Horoszkóp

Kos
Kos
03.21 – 04.20
Könnyű kihúzni a gyufát Önnél, elég csak egyszerűen nemet mondani. Pedig tudomásul kell vennie, hogy nem Ön körül forog a világ még akkor sem, ha az Ön problémái most a legfontosabbak. Legalábbis Önnek. Ez az önzősége nem fog eredményre vezetni, hisz így segítséget nem kap, csak ellenségeket szerez magának. Egyedül kell megbirkóznia azokkal a kérdésekkel, melyeket a mai napon kíván megoldani, de el is halaszthatja ezeket.
Bika
Bika
04.21 – 05.21
Maradjon olyan emberek körében, akik ismerik az Ön jó és rossz oldalát is. Nem túl kellemes partner ugyanis, hajlamos lehet a dühkitörésekre olyan esetekben is, amikor erre semmi komoly oka nincs. Egyszerűen minden felbosszantja, ami nem az elképzelései szerint alakul, pedig sok esetben így hamarabb érhetne célt, nem egyedül kellene az útját járnia. Ha haragosokat kíván gyűjteni, itt a remek alkalom, de inkább legyen türelmesebb és nyugodtabb.
Ikrek
Ikrek
05.22 – 06.21
Tele lendülettel és tenni-akarással nehéz megállítani. Ez a vágya azonban egyúttal okozhat komoly zűrzavart is, hisz képtelen egy feladattal foglalkozni, egyszerre fog bele mindenbe, majd amikor unalmassá válik, félbehagyva újat kezd. Így azonban nemhogy letudná a kötelezettségeit, csak nő az elintézetlen ügyek száma, ami miatt szemrehányásokra számíthat. Talán érdemes lenne kicsit visszavenni a tempóból és csak a lényeges dolgokra összpontosítani.
Rák
Rák
06.22 - 07.22
Álljon meg egy pillanatra és rendezze a gondolatait. A fejében cikáznak az ötletek, képtelen megragadni akár egyet is, mert csapong, a rutin munkák nem is képesek lekötni, így viszont figyelmetlen és hibákat ejt. Ne legyen ennyire szétszórt, először zárja le a folyamatban lévő ügyeit és utána foglalkozzon a fejében megfogalmazódni látszó gondolatokkal. De mielőtt felelőtlenül beleugrana bármibe is, előtte mérlegeljen, melyikbe érdemes alaposabban beleásnia magát.
Oroszlán
Oroszlán
07.23 - 08.23
Szívesen tartózkodik emberek társaságában, használjon ki minden kínálkozó alkalmat arra, hogy ne legyen egyedül, ha meghívást kap, fogadja el bátran még akkor is, ha maga az esemény nem túl vonzó. Képes mindenhol felszabadultan szórakozni, hisz a lényeg az, új emberekkel találkozhat, ápolhatja meglévő kapcsolatait, új ismeretekre tehet szert. Nyitott, befogadó és azon ritka napok egyike, amikor igazán kiváló társaság.
Szűz
Szűz
08.24 - 09.23
Még a legközelebbi ismerőseit is meglepi, ahogyan reagál a dolgokra. Hirtelen indulatossá válik, majd a következő pillanatban ismét megszállja a nyugalom, mintha mi sem történt volna és onnan folytatja, amit csinált, ahol abbahagyta. Képes pillanatok alatt a hangulatváltozásokra, az egyik pillanatban madarat lehet fogatni Önnel, a következőben úrrá lesz Önön a melankólia. Derítsen fényt mihamarabb ennek okára.
Mérleg
Mérleg
09.24 - 10.23
Óvatosabb, mint szokott lenni és ez a legjobbkor történik Önnel. Fontos tárgyalások, megbeszélések várnak Önre, ahol ennek komoly hasznát veheti. Nem is árt az extra figyelem, mert olyan kérdések merülnek fel, amelyeknél éppen a részletekben rejlik a lényeg. Efölött máskor könnyedén átsiklana és annak a jövőjére nézve komoly következményei lehetnének. Most azonban mindent észrevesz, semmi nem kerülheti el a figyelmét.
Skorpió
Skorpió
10.24 - 11.22
Nem kell megrettennie, ha kényes kérdések tisztázására kérik fel. Képes lesz objektív döntést hozni, mivel megvan Önben a türelem és kitartás, hogy valamennyi véleményt meghallgassa, összeszedje azokat az információkat, amelyek szükségesek ahhoz, hogy tisztán lásson. Ha végül oda kerül, hogy szavakba is kell önteni mindazt, amit gondol, remek szónoklattal adja elő, ezzel elkerüli, hogy végül bárkit is megbántson.
Nyilas
Nyilas
9.01 - 9.01
Beszélgessen, mozogjon emberek között, mert ez hozhat igazi kiugrási lehetőséget a mai napon. Olyan emberekkel ismerkedhet meg, akik a későbbiekben újra és újra felbukkannak majd az életében azért, hogy új irányt mutassanak Önnek vagy rávilágítsanak azokra a hibáira, amik miatt eddig nem tudott továbblépni. Legyen nyitott olyan életszemléletekre, amelyek teljesen más alapokon nyugszanak, mint azt eddig Ön elfogadhatónak gondolt.
Bak
Bak
12.22 – 01.20
Vágyik arra, hogy valami bonyolult, igazi erőpróbán vegyen részt. Ne újat keressen, hisz a fiók mélyén lapul pár olyan ügy, amelyet eddig halogatott, mert nem érzett magában kellő energiát, kitartást ahhoz, hogy érdemlegesen foglalkozzon vele. Nem is kell ennél jobb alkalom arra, hogy végre kézbe vegye és keresse a megoldásokat. Addig nem is nyugszik, amíg végleg le nem zárhatja ezeket és végleg továbbléphet felettük.
Vízöntő
Vízöntő
01.20 – 02.19
Minél több emberrel beszélget, annál nagyobb rajongótábor alakul ki Ön körül. Megértő, kedves hallgatóság, és olyan tanácsadó, akinek javaslatai egyértelműek, könnyen megfogadhatóak, végrehajthatóak. A saját ügyeire nem is nagyon tud időt szakítani, mert ha akad is pár szabad perce, inkább elemezgeti magában mindazt, amit hallott. Sokat tanul ugyanis mások problémáiból, a saját gondjaira is választ talál, ha külső szemlélőként közelíti meg.
Halak
Halak
02.20 - 03.20
Szomjazza az újdonságot, mindent elkövet, hogy valahogyan kitörhessen a hétköznap szürkeségéből és kalandot vigyen az életébe. Új utakat, szokatlan megoldásokat keres, pedig tudja jól, amerre elindul, az kerülő lesz. Az sem érdekli, ha ezzel távolodik a céljaitól, mert nem siet sehova. Attól fél, unatkozna, ha mindent olyan egyszerűen elérne, ahogyan azt tenné azokon a napokon, amikor a sikerre törekszik.