Élő jóslás telefonon.
Hívjon most!

06 90 602 027

A hívás díja: 485 Ft/perc
Bubu
a kártya megadja a választ

Horoszkóp

Kos
Kos
03.21 – 04.20
Érdemes a mai napon a fiók mélyéről előszedni bizonyos terveit. Szeretné próbára tenni a tudását és mi lehetne erre jobb lehetőség, mint egy olyan elképzelés megvalósítása, amely teljesen új irányba tereli. Ez lehet az a kihívás, amely valóban leköti az energiáit, hisz ismeretlen kihívásokkal szembesül, teljesen váratlan helyzetekben kell helytállnia és még új emberek is belépnek az életébe.
Bika
Bika
04.21 – 05.21
Használja ki azt, hogy viszonylag széles az ismeretségi köre. Olyan problémával szembesül ugyanis, amelyet egyedül képtelen lesz megoldani. De nem is kell, hisz baráti körben biztosan akad valaki, aki már találkozott ilyen jellegű gonddal. Legyen őszinte, meséljen az Önt foglalkoztató kérdésről, hogy valóban Ön mellé állhassanak és használható tanácsokkal szolgáljanak. Ugye, hogy nem is akkora a baj, mint gondolta?
Ikrek
Ikrek
05.22 – 06.21
Ahogy a teste szomjazza a vizet, úgy inná magába a tudást. Érzi, hogy szeretne valami teljesen új területre kalandozni, csak még azt nem tudja, merre induljon. Keresi a lehetőségeket, már azt sem tudja, mi mindennek nézett utána. A kapkodás helyett inkább jelölje ki az irányt, szűkítse le a lehetőségeket és mindenképpen egyeztessen a szeretteivel is, hisz bármilyen döntésre is jut, őket biztosan érinteni fogja.
Rák
Rák
06.22 - 07.22
Ne keseredjen el, ha hirtelen egy olyan akadályba ütközik, ami leküzdhetetlennek tűnik. Bízzon a tudásában és a képességében és abban, hogy nem marad magára ezzel a hatalmasnak látszó problémával. Legyen türelmes, ne akarjon gyorsan továbbhaladni, inkább több megoldást is keressen, így lesz választási lehetősége, merre induljon végül el. Rögtönzésre is kényszerülhet, ez azonban nem igazán az erőssége.
Oroszlán
Oroszlán
07.23 - 08.23
Minden vitában, nézeteltérésben csak azt látja, hogy mit tudhat meg a másik félről. A hallottakat aszerint elemzi, milyen új oldalát mutatja a másik fél, ráadásul azt is tudja, hogy az igazán feszült helyzetekben ismerhető ki az ember igazán. Hisz ilyenkor képtelen álarcot viselni, ösztönösen és gyorsan kell reagálnia a helyzetre és ez az igazi énje. Sajnos ennek köszönheti, hogy csalódásokat kell elkönyvelnie, bizony lesznek olyanok, akiket félreismert.
Szűz
Szűz
08.24 - 09.23
Egy ideje már halogat bizonyos dolgokat, de most végre elérkezett a nap, amikor a tettek mezejére léphet. Legyen határozott, ragaszkodjon az elképzeléseihez, de természetesen ez nem jelenti azt, hogy szemellenzőt viseljen. Fogadja meg a tanácsokat és a segítő kezeket se utasítsa vissza, együtt ugyanis sokkal eredményesebbek lehetnek, valamint gyorsabban érheti el a céljait. Ne legyen bizalmatlan, a szándék mögött nincs hátsó gondolat.
Mérleg
Mérleg
09.24 - 10.23
Hatalmas lendülettel veti bele magát a kötelezettségei elvégzésébe, de ezzel egyenes arányban nő a figyelmetlensége, szétszórtsága. Az olyan hibákért is másokat okol, amelyeket saját magának köszönhet. A türelmetlensége és idegessége még inkább elriasztja azokat, akik segíteni próbálnak. Magára marad minden problémával, de hiába is küzdene, minddel nem tud megbirkózni. Fogadja el, hogy egy nem túl eredményes napot zár.
Skorpió
Skorpió
10.24 - 11.22
Idegesen ébred és emiatt a hangulata is csapnivaló. Ezzel elriasztja maga mellől a környezetében élőket, így egyedül kell megküzdenie az Önre váró feladatokkal. Ez természetesen csak tovább bosszantja és ha nem képes uralkodni magán, komoly károkat okozhat a kapcsolataiban. Szedje össze a gondolatait és próbálja megfejteni, minek köszönheti az ingerültséget, türelmetlenséget, anélkül ugyanis képtelen lesz kezelni a problémát.
Nyilas
Nyilas
9.01 - 9.01
Ha úgy érzi, hogy az élete vakvágányon fut, hajlamos lehet a könnyelműségre, olyan kísértéseknek engedni, amelyek ahelyett, hogy a kívánt irányba terelné, csak még inkább eltávolítja a céljaitól. Éppen ezért ne a csalódottság vezérelje, ha kell, inkább vonuljon félre és a gondolataiban idézze fel az apró sikereket, a legkisebb eredményeket is. Ez lehet ugyanis a visszatartó erő, hogy ne legyen meggondolatlan.
Bak
Bak
12.22 – 01.20
Az, hogy otthonában nincs minden rendben, már régóta érzi. Eddig azonban ez a gondolat nem zavarta abban, hogy hivatali, szakmai életében helyt álljon. A mai napon azonban már képtelen uralkodni a belső feszültségen, amely arra kényszeríti, szakítson magának arra időt, hogy megfejtse, miben is gyökeredzik ez a megérzés. Ha megvan a megoldás, végre célirányosan kezelni tudja, de ha nem jön rá, továbbra is kénytelen lesz a sötétben tapogatózni.
Vízöntő
Vízöntő
01.20 – 02.19
A mai napon elsősorban az érzelmi világára helyezi a hangsúlyt. Igyekszik minden olyan kötelezettségét gyorsan letudni, amelyek hideg fejet, logikus gondolkodást igényelnek, hogy utána már szabadjára engedhesse az ösztöneit, amelyek egyértelműen azt súgják Önnek, tennie kell azért, hogy a családi békét megtartsa. Ennek érdekében apró meglepetésekkel készül, eközben egyre inkább a szívébe beköltözik a szeretet.
Halak
Halak
02.20 - 03.20
Minden kínálkozó lehetőséget megragad arra, hogy az érdekeit érvényesítse, Ön kerüljön a középpontba. A vezető szerepet ugyan átengedi, de a háttérből mégiscsak Ön irányítja a szálakat. Igazi diplomata, mások számára észrevétlenül éri el a céljait. Elégedett lehet az eredményekkel, hisz ezekkel nem csak a saját önbecsülése állt helyre, de mindenki, aki a részese lehetett, méltán tudhatja magának a sikereket.