Élő jóslás telefonon.
Hívjon most!

06 90 602 027

A hívás díja: 485 Ft/perc | EZO.TV Kft. Info: 06 1 877 25 09
 

Horoszkóp

Kos
Kos
03.21 – 04.20
Első a munka, utána jöhet a szórakozás. Ha felborítja a sorrendet, ne csodálkozzon, ha hibát hibára halmoz. A délelőtti órákban összpontosítson a kötelezettségeire, hiszen ha képes összeszedni magát, sokkal hamarabb végez, mint gondolná és így bőven marad ideje és energiája arra, hogy olyan dolgokkal is foglalkozzon, amelyek kikapcsolják, ellazítják. Végül egy olyan napot zárhat, amiben minden benne van ahhoz, hogy elégedett legyen.
Bika
Bika
04.21 – 05.21
Nyitnia kell a világ felé, ha azt szeretné, hogy észrevegyék. Ha elfojtja magában az érzéseit, nem várhatja el a környezetében élőktől, hogy megértsék a viselkedését. Össze van zavarodva és így képtelen uralkodni önmagán, indulatos, ingerült. Ha azonban érdeklődnek Ön iránt, bezárkózik, egy álarc mögé bújva állítja, hogy minden rendben. Keressen valakit, akiben megbízhat és kiöntheti a lelkét, hogy mihamarabb önmagára találjon.
Ikrek
Ikrek
05.22 – 06.21
Önmagát kell ahhoz leküzdenie, hogy képes legyen azt a teljesítményt nyújtani, amivel elégedett lenne. Fáradt és nem találja az útját, de másra nem bízhatja a sorsát. Önnek kell kitűznie az új célokat, ehhez azonban hallgatnia kell a belső hangjára. Vonuljon félre, hogy nyugalomban dönthessen, ne az akadályokat tartsa szem előtt, hanem azokat az álmokat, amelyek valóban boldogsággal töltenék el.
Rák
Rák
06.22 - 07.22
Ne fojtsa el magában az érzéseit, mert ezzel csak elódázza a probléma megoldását. Most kell megbeszélnie az illetékesekkel a kérdéseket, mert még képes indulatok nélkül végighallgatni őket, de ha vár még, egyre nő Önben a feszültség és végül bombaként robban, de már nem hajlandó elfogadni az esetleges ésszerű magyarázatot. Most még tiszta vizet önthetnek a pohárba és bár a kapcsolatuk törést szenved, de nem szakad meg végleg.
Oroszlán
Oroszlán
07.23 - 08.23
Amikor már feladná, akkor kell egy utolsó nagy lendületet vennie és végül célba érhet. Nehezen fogadja az akadályokat és minden egyes megtorpanás csak arra ösztönzi, hogy új utat keressen. De az álmai ott várnák már és a távolság sem elérhetetlen. Higgyen magában, mert más nem adhat Önnek önbizalmat, így meg kell győznie önmagát, hogy képes rá. És igen, tényleg csak ennyin múlik a siker.
Szűz
Szűz
08.24 - 09.23
Minden egyes csalódás csak arra ösztönzi, hogy magába forduljon, ne bízzon meg senkiben. Aztán valahogy megint megnyílik kicsit és ismét beleesik ebbe a csapdába. Ez a mostani inkább gondolkoztassa el arról, milyen jeleket nem vesz észre. Hiszen láthatja a környezetében, hogy igenis működhetnek az emberi kapcsolatok, de ehhez már az alapoknak is erősnek kell lenni. Erre kell a hangsúlyt fektetni.
Mérleg
Mérleg
09.24 - 10.23
Egy olyan emberhez kerül egyre közelebb, akiről nem is gondolta, hogy képesek lesznek egy hullámhosszra kerülni. Most egy probléma kapcsán azonban világossá válik, hogy sokkal több Önökben a közös vonás, mint azt eddig feltételezték. Nem is érti, miért kerülgették egymást és miért nem tudott benne megbízni, hiszen hasonló gondok foglalkoztatták eddig is mindkettőjüket és egymás kezét fogva erősek lehetnek.
Skorpió
Skorpió
10.24 - 11.22
Néha ki kell engedni a fáradt gőzt ahhoz, hogy megtisztuljanak. A kapcsolatoknak is szüksége van arra, hogy tisztázzák a nézeteltéréseket, ha mindig csak engednek a másik félnek, a feszültség egy idő után szakításhoz vezet. Remek alkalom nyílik a mai napon arra, hogy ilyen beszélgetéseket lebonyolítson, hiszen képes kiállni a véleménye mellett, de közben elfogad más nézeteket is. Újult erővel folytathatják az útjukat.
Nyilas
Nyilas
11.23 - 12.21
Döntenie kell és utána ehhez tartania magát még akkor is, ha ez nehezére esik. Éppen ezért fontolja meg alaposan, mielőtt kimondja, merre tovább, hiszen számos buktató vár Önre emiatt. Még a környezetében is lesznek, akik nem értenek Önnel egyet, nem is értik meg, így folyamatosan próbálják hátráltatni. De minden fejben dől el és ezt Ön tudja a legjobban. Ha tehát ott egyértelmű az elhatározása, nem állíthatja meg senki.
Bak
Bak
12.22 – 01.20
Bár szeretne kicsit visszavonulni, de a környezetében élők megérzik a jótékony kisugárzását, így keresik a társaságát. Néha nem is vágynak többre, csak valakinek kiönthessék a lelküket, Ön pedig remek hallgatóság. Persze mindig szolgál tanácsokkal, ha éppen erre kérik, így a népszerűsége egyre csak nő. Tegye most félre az elképzeléseit és vállalja ezt az áldozatot, mely elnézve az embereket, akik megnyugodva távoznak, már nem is tűnik annak.
Vízöntő
Vízöntő
01.21 - 02.19
Kényes helyzetekben is képes helytállni, éppen ezért ne meneküljön az olyan kérdések elől, ahol tudja, hogy a válasszal felkavarja az állóvizet. Nem csak azért fontos, hogy itt jelen legyen, mert a tanácsaival segíthet másoknak, de Ön is sokat tanulhat abból, ahogyan az emberek fogadják mindazt, amit a felszínre hoz. Közelebb kerülhet azokhoz, akik kiérdemlik a bizalmát és eltávolodnak azok, akik csak érdekből voltak Ön mellett.
Halak
Halak
02.20 - 03.20
Bátran fusson neki azoknak az akadályoknak, amelyekkel a mai napon találkozik, mert képes lesz leküzdeni azokat. Az önbizalma helyreállt, pontosan fel tudja mérni a képességeit és így nem vállalja túl magát. Amire azonban igent mond, ott addig nem nyugszik, míg pontot nem tesz a végére, tűnjön is a kérdés bármilyen bonyolultnak, nem futamodik meg. A teljesítményével még saját magát is meglepi.