Élő jóslás telefonon.
Hívjon most!

06 90 602 027

A hívás díja: 485 Ft/perc
Bubu
a kártya megadja a választ

Horoszkóp

Kos
Kos
03.21 – 04.20
Érdemes nagyobb munkálatokba is belefognia, hisz számos feladatot halogat már egy ideje. Most végre érez magában kellő erőt és kitartást ahhoz, hogy belekezdjen, aztán a folytatás majd alakul. Türelemmel fogadja, hogy nem kap segítséget, még ezen sem bosszankodik, hisz viszi előre a lendülete. Azt sem veszi észre, hogy eltelik Ön felett a nap és alig állt meg pihenni. Mindenképpen bújjon korán ágyba, hisz a hét még csak most kezdődött el.
Bika
Bika
04.21 – 05.21
Nem engedi, hogy kihozza sodrából mindaz, amit át kell élnie. Máskor képes órákig bosszankodni, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt Ön elképzeli, még azt sem veszi észre ilyenkor, ha sokkal előnyösebben, kellemesebben telik végül az idő. Most azonban még ez sem mondható el, hiszen kényelmetlen helyzetben kell helyt állnia, de feltalálja magát és végül még azt is elmondhatja magáról, győztesen került ki a szituációból.
Ikrek
Ikrek
05.22 – 06.21
Elsősorban szellemi téren várhat magától kimagasló teljesítményt. Ezért érdemes a munkákat inkább megszervezni, mint személyesen végrehajtani. Remek hangulatban képes másokat is meggyőzni arról, ők azok, akik szeretnének dolgozni, nem segítenek, hanem kifejezetten keresik maguknak a feladatokat. Használja ki ezt az adottságát és intézze úgy a napját, hogy a lehető legkisebb fizikai megterhelést vállalja magára.
Rák
Rák
06.22 - 07.22
Ha ügyesen szervezi meg a mai napját, jut ideje a pihenésre, kikapcsolódásra, mégsem kell azt éreznie, hogy semmit nem csinált. Körbeveszik tettre kész emberek, csak megfelelő feladatot kell nekik adni, hogy érezzék, fontosak és értékesek. Természetesen nem szabad megfeledkezni a jutalmazásukról sem, hisz ugyan elsősorban azért álltak Ön mellé, hogy az Ön dolgát megkönnyítsék, de máskor is számíthat rájuk, ha érzik a megbecsülését.
Oroszlán
Oroszlán
07.23 - 08.23
Rengeteg ötlete van, de valahogy képtelen a tettek mezejére lépni. Hogy ne menjenek veszendőbe az elképzelései, készítsen jegyzeteket, aztán majd csak úgy alakul az élete, hogy lesz elegendő energiája, lendülete, hogy tegyen is valamit a megvalósításuk érdekében. Addig is tornáztatja az agyát, kidolgozza a lépéseket és érdemes azt is számba vennie, kire számíthat, ha arra sor kerül. Nem kell azért még elkeserednie, ha most gyengének, fáradtnak érzi magát.
Szűz
Szűz
08.24 - 09.23
Rengeteg élményben lehet része, ha nem ül otthon este a négy fal között. Keressen programlehetőségeket, ahova az egész család szívesen elmenne, közösen kapcsolódjanak ki, ahol együtt lehetnek, és így már nem alakulhatnak rosszul a dolgok. Hisz a legfontosabb a társaság, ami körülveszi, és ki mással lenne érezhetné igazán felszabadultan magát, ha nem azokkal, akik a legközelebb állnak Önhöz, a szerettei.
Mérleg
Mérleg
09.24 - 10.23
Bár fizikailag nem érzi magát a csúcson, szellemileg annál inkább friss. Ezért ne is keressen olyan munkákat magának, amelyek elsősorban erőnlétet igényelnek, inkább mélyedjen el abban, hogy a tudását, ismereteit gyarapítja. Több téma is felkeltette az érdeklődését az elmúlt időben, de nem igazán volt módja eddig valóban foglalkozni is vele. Itt a remek alkalom, hogy kicsit visszahúzódjon és saját magára figyeljen.
Skorpió
Skorpió
10.24 - 11.22
Új ötletek járnak a fejében, de nem tudja, vajon érdemes-e belekezdenie, hisz látja ugyan a célt, de rengeteg buktatót is. Nem kell egyedül megbirkóznia ezekkel, ha mégis a cselekvés mellett döntene, hisz remek retorikával sikerül meggyőznie a környezetében élőket, álljanak Ön mellé. Legyen bátor, de ne vakmerő, átgondoltan, eltervezve a lépéseket merjen elindulni az ismeretlen úton, hisz csak így juthat előre.
Nyilas
Nyilas
9.01 - 9.01
Remek idegnyugtatónak gondolja, ha nem áll meg egy percre sem, inkább újabb és újabb feladatokat talál magának. Aztán persze ha valami mégsem sikerül, nemhogy oldódna Önben a feszültség, csak még egy problémát vesz a nyakába. A nap végére nemhogy megnyugodna, inkább azon kell törnie a fejét, mikor lesz ideje a félbehagyott munkákat befejezni. Ha nem talál módot arra, hogy pihenjen, meg fogja bosszulni magát a testi fáradtság.
Bak
Bak
12.22 – 01.20
Nem fog unatkozni, erről gondoskodik az a rengeteg feladat, amit eltervezett a mai napra. Minden olyan munkával végezni szeretne, amelyeket már hetek óta halogat. Bár egyes dolgok időközben szinte maguktól is megoldódtak, mégis újra kézbe veszi az ügyet, mintha nem történt volna semmi. Nagy szerencséje, hogy a környezetében élők kivételesen partnerek abban, hogy megteremtse az önmaga számára is elfogadható rendet.
Vízöntő
Vízöntő
01.20 – 02.19
Úgy érzi, a mai napon érdemes belefogni azokba a beszélgetésekbe, melyeket eddig halogatott, mert süket fülekre talált volna. Úgy tudja megfogalmazni a véleményét, átadni a tudását, hogy ezzel nem tűnik okoskodónak, aki csak az észt osztja, de nem képes a másik felet meghallgatni. Végül az lesz, amit Ön szeretne, de ezt úgy éri el, hogy a másik fél észre sem veszi, mikor is engedett Önnek.
Halak
Halak
02.20 - 03.20
A mai nap elsősorban a kapcsolatok ápolásáról szól. Családi kötelékek, baráti szálak fonódnak szorosabbra vagy épp engednek el attól függően, Ön mit szeretne. Az biztos, hogy számos ügy végére kerülhet végre pont, amely egyúttal megnyugvást hozhat a hétköznapokra is. Gondoktól szabadul meg, amelyek eddig alaposan rányomták a bélyegüket a hangulatára. Akit el kell engedni, menjen a saját útján, mindenki számára így lesz a legjobb.