Élő jóslás telefonon.
Hívjon most!

06 90 602 027

A hívás díja: 485 Ft/perc
Bubu
a kártya megadja a választ

Horoszkóp

Kos
Kos
03.21 – 04.20
Lassan nyugszanak csak meg a kedélyek, ne siettesse a békekötést. Időt kell adni az érdekelteknek, hogy belássák, túl hamar ítélkeztek, ráadásul hagyták, hogy az indulatok magukkal ragadják őket. Ön, mint kívülálló pontosan látja, hogy minden félnek van igazsága, de erre csak akkor tudja felhívni a figyelmüket, ha valamennyien képesek eltávolodni a kérdéstől és higgadtan, hideg fejjel gondolkodni.
Bika
Bika
04.21 – 05.21
Érdemes a mai napon elgondolkodnia azokon a kapcsolatain, melyekre az utóbbi időben nem maradt ideje. Oka van annak, hogy egyeseket elhanyagolt, azonban vannak köztük értékes emberek is, akiket nem lenne szabad elveszítenie. Mindenképpen teremtsen lehetőséget arra, hogy újra találkozzon azokkal, akik sokat jelenhetnek Önnek. Új célokat is szeretne kitűzni maga elé, ebben segítségére lehetnek ezek a beszélgetések.
Ikrek
Ikrek
05.22 – 06.21
Érdemes a mai napon kicsit álmodozni. Hol szeretne lenni úgy tíz év múlva, melyek azok a tervei, melyek még nem valósultak meg. Tisztán látja a lehetőségeit, így most képes úgy kitűzni célokat maga elé, hogy azok valóban elérhetőek is legyenek. Olyan emberek állnak Ön mellett, akik szívesen egyengetnék az útját és együtt élvezhetnék az elért eredményeket. Legyen bátor és határozott, amit a fejébe vesz, kövesse.
Rák
Rák
06.22 - 07.22
Éljen azokkal a lehetőségekkel, amelyeket a mai nap kínál Önnek. Úgy tűnik, fejest kell ugrania a mély vízbe, de készen áll arra, hogy egy ilyen fordulatot könnyedén fogadjon, az akadályokat leküzdje. Bár kezdetben bizonytalanul lépdel az úton, de ahogy halad előre, egyre magabiztosabbá válik és kezdi elhinni, hogy valóban erre volt szüksége. Szerettei kitartanak Ön mellett ha láthatják, valóban boldoggá teszi Önt a változás.
Oroszlán
Oroszlán
07.23 - 08.23
A mai napon meg kell tapasztalnia a szakítás fájdalmát. Bizonyos kapcsolatai az utóbbi időben megromlottak, de eddig képtelenek voltak búcsút inteni egymásnak. Ön erőt vesz magán, hogy utoljára leüljenek és átbeszéljék mindazt, ami idáig vezetett. Sokat tanulhat a beszélgetésekből, bizonyos kérdések új megvilágításba kerülnek, de ez sem segít már azon, hogy együtt haladjanak tovább azon az úton, melyen együtt indultak el.
Szűz
Szűz
08.24 - 09.23
A mai napon nagy szerephez jutnak az érzelmei, bár képes uralkodni felettük, mégis ott motoszkálnak Önben a döntéshozatalai során. Tisztában van azzal, hogy nem lenne helyes a szíve szavát követni, hiszen ez nem vinné közelebb a céljaihoz, mégis nehéz megőriznie a hideg fejét. Kimerülten és egy kicsit feszülten tér haza, de ne a szerettein vezesse ezt le, inkább vonuljon vissza és bújjon korán ágyba.
Mérleg
Mérleg
09.24 - 10.23
Bár nem úgy alakul a napja, ahogyan eltervezte, mégse engedje, hogy ez feszülté tegye. Hozza ki a legtöbbet abból, amit az élet kínál, ne az elmaradt lehetőségeket keresse, hanem éljen azokkal, amelyek szembe mennek Önnel. Még így is közelebb kerülhet a céljaihoz és sokat tanulhat mindabból, amit tapasztal. Ehhez természetesen arra van szükség, hogy figyeljen és aktívan részt vegyen az eseményekben.
Skorpió
Skorpió
10.24 - 11.22
Szép lassan elvonulnak a viharfelhők és ennek köszönhetően egyre felszabadultabb és kiegyensúlyozottabb. Ismét lehet Önnel beszélni, mert hajlandó végighallgatni a másik felet, nem vág türelmetlenül a szavába. Nem játssza már azt, hogy Ön mindent jobban tud, így azt is észreveszi, ha valaki valóban segítő szándékkal kritizálja. Azt azonban továbbra sem tudja elfogadni, ha falakba ütközik.
Nyilas
Nyilas
9.01 - 9.01
Egyre közelebb kerül a céljaihoz és ez még több lendületet ad Önnek. Képes örülni az apró sikereknek is, így egyre könnyebben veszi az akadályokat, pedig azok nem lettek kisebbek. Ilyen sokat számít a hozzáállás, hiszen ha nem bosszankodik, hanem a kiutat keresi, minden sokkal egyszerűbbnek tűnhet. Legyen türelmes azokkal, akikben nincs ekkora lendület és kitartás, hiszen Ön sem látta mindig ennyire kereknek a világot.
Bak
Bak
12.22 – 01.20
Ne csak a fizikai erőnlétére figyeljen, hanem a szellemi frissességét is próbálja meg megőrizni. Ha megoldhatatlannak is tűnik a probléma, ne adja fel, keressen valamilyen meglepő, teljesen új kiutat. Beszéljen a barátokkal, szeretteivel a kérdésről és gyűjtsön be minél több információt, véleményt. Adjon időt magának, hogy ezeket aztán rendszerezze és összeállhasson Önben végül egy kép arról, merre is induljon.
Vízöntő
Vízöntő
01.20 – 02.19
Gondolja át, kikre számíthatott az utóbbi időben, amikor bajban volt. Még Önt is meglepi az eredmény, hogy nem azok voltak, akiket eddig valóban közel érzett magához. A jövőben ennek megfelelően döntheti el, kinek is mondjon igent, márpedig számítania kell ara, hogy többen is felkeresik kérésekkel. Ideje megtanulni nemet mondani, ha nem akarja elveszíteni azokat, akik valóban sokat jelentenek Önnek.
Halak
Halak
02.20 - 03.20
Olyan problémákkal kell megküzdenie a mai napon, amelyeket eddig próbált halogatni, de nincs tovább. Kár azon keseregni, mi lett volna, ha még akkor megoldja, amikor felmerültek, hiszen már nem forgathatja vissza az idő szekerét. Összpontosítson arra, hogy végre tényleg lezárja a nyitott kérdéseket és amikor ideje engedi, akkor elgondolkodik azon, hogy megérte-e tologatni maga előtt abban bízva, hogy maguktól megszűnnek.