Élő jóslás telefonon.
Hívjon most!

06 90 602 027

A hívás díja: 485 Ft/perc
Bubu
a kártya megadja a választ

Horoszkóp

Kos
Kos
03.21 – 04.20
Bizonytalan, ezért egy-egy vita során képtelen megvédeni az álláspontját. Kerülje az olyan helyzeteket, ahol nézeteket kell ütköztetni, foglalkozzon inkább olyan kérdésekkel, melyekkel egyedül is képes megbirkózni. Vár Önre olyan feladat, amely nem igényel segítséget és a tapasztalatai, rutinja átsegítik a holtponton. Legyen türelmes, az idő meghozza a magabiztosságát, ne akarjon mindenáron úrrá lenni a határozatlanságán.
Bika
Bika
04.21 – 05.21
Nem az a lényeg, hogy egyszerre foglalkozzon mindennel, sokkal fontosabb, hogy amibe belekezd, azt eredményesen le is zárja. Ezért állítsa össze a tervét arra vonatkozóan, mit szeretne elintézni a mai napon és utána ennek segítségével haladjon előre. Legyen türelmes és haladjon lépésről lépésre, ne kapkodjon akkor se, ha elakad egy akadályba ütközve. Gondolkodjon, hiszen csak így találhat megoldást.
Ikrek
Ikrek
05.22 – 06.21
Tele van energiával, így hirtelen azt sem tudja, miként vezesse azt le. Kapkodásba kezd, mert mindent szeretne addig megoldani, amíg érzi magában ezt az erőt és lendületet. Így azonban egyre csak gyűlnek a feladatok, hiszen ha már belekezdett, be is kellene fejezni. Egyszerre egy problémával foglalkozzon, hisz így végezhet igazán hasznos munkát. Ha így jár el, akkor lesz eredményes és sikerekkel teli a napja.
Rák
Rák
06.22 - 07.22
Az utóbbi időben túl nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy az anyagi hátterét rendezze. Emiatt elhanyagolta a szeretteit, többször is feszült, ingerült hangulatban próbálta tisztázni a kényes helyzeteket, ami miatt csak tovább romlott az otthoni légkör. Ennek most véget vethet, hiszen már nem feszítheti tovább a húrt. Üljenek le és tisztázzák az elmúlt időszak eseményeit, vonja le a tanulságot és tanuljon belőle.
Oroszlán
Oroszlán
07.23 - 08.23
Fáradt és ideges. Talán ennek köszönheti, hogy képtelen beilleszkedni abba a közegbe, ahol tevékenykednie kell. Olyan feladatokat keressen, amelyekkel egyedül is képes megbirkózni, így elkerülheti a kényes helyzeteket és a feszült hangulatot, amit maga körül teremthet azáltal, hogy folyamatosan magyarázkodnia kell. Próbálja letudni mihamarabb a kötelezettségeit és egy kicsit kényeztetni magát.
Szűz
Szűz
08.24 - 09.23
A mai nap a félreértéseké. Hiába is próbálná tisztázni a kialakult helyzetet, egyre inkább erősödik Önben az érzés, nem egy nyelvet beszélnek. Összpontosítson a feladataira és próbálja meg egyedül megoldani a problémáit, mivel hiába kérne segítséget, csak tovább bonyolítaná. Baráti körben számíthat azonban arra, hogy hogy a gondjait elmesélve tanácsokat kaphat. Hívja fel azokat, akikkel fél szavakból is megértik egymást.
Mérleg
Mérleg
09.24 - 10.23
Fáradt, kimerült, így ne is tervezzen túl sok mindent a mai napra. Ha valami elmarad, még nem dől össze a világ, biztosan lesz még alkalma bepótolni, próbáljon mielőbb szabadulni a kötelezettségei alól és feltöltődni. Most elsősorban a kimerült energiatartalékait kell pótolnia, ha nem szeretne hosszabb időre betegállományba kerülni. Kerülje a konfliktusokat, mert azok is csak fárasztják, hisz ilyenkor úgy érzi, a szívét kell darabokra törnie.
Skorpió
Skorpió
10.24 - 11.22
Mivel kimerült, fáradt, hajlamos lehet megbántani a szeretteit. Gondolja meg minden szavát, mielőtt kimondja, hisz nagyon jól tudja, hogy az éles megfogalmazással épp az ellenkezőjét éri csak el. Komolyabb beszélgetéseket inkább halasszon el olyan időpontra, amikor képes minden idegszálával a másik félre figyelni és a saját problémáit félretenni. Most ugyanis elsősorban ezek járnak az eszében, ez okozza a legtöbb gondot.
Nyilas
Nyilas
9.01 - 9.01
Hajlamos lehet érzelmi kitörésekre, melyet a környezetében élők képtelenek kezelni. Ne csodálkozzon, ha értetlenül állnak a viselkedése előtt, hisz eddig elhallgatta előlük a problémákat. Nem zúdíthatja a nyakukba egyszerre mindazt, ami évek alatt halmozódott fel Önben. Ha mindenáron tiszta vizet akar önteni a pohárba, azt tegye nyugodtan, higgadtan, semmiképpen ne indulatból vagy dacból.
Bak
Bak
12.22 – 01.20
Felszabadult, vidám, kiegyensúlyozott. Ennek köszönhetően elkápráztatja a környezetében élőket, akik élvezik minden pillanatot, amit Önnel tölthetnek. Érdemes olyan feladatokat keresni, ahol közösen tevékenykedhet másokkal, hiszen ezzel elmélyítheti a kapcsolatait, a közös sikerek még inkább összekovácsolják Önöket. Az új, ami az életükbe ezáltal beléphet számos problémára nyújthat megoldást, csak tudniuk kell élni vele. Használja ki a lehetőséget arra is, hogy tisztázzák az elmúlt napok nézeteltéréseit.
Vízöntő
Vízöntő
01.20 – 02.19
Az érzelmi élete felélénkül, képes újra kitárni a szívét, hogy befogadjon, de tanult a leckéből és magából már csak annyit mutat, amennyit még nem érez túlzottnak. Így ugyan egy álarcot kell viselnie, ami zavarja, de tudja, csak így óvhatja meg magát. Arra számít, ez egy átmeneti időszak lesz. Tele új lendülettel éli meg ezt a napot és rengeteg tapasztalatot szerez arról, milyenek is az emberek valójában.
Halak
Halak
02.20 - 03.20
Kedvelt tagja lesz a családnak, baráti körnek. Vidám, kiegyensúlyozott és remek tanácsadó. Nem csoda, ha a gondokkal Önt keresik meg. Amikor ezt már terhesnek érzi, mondjon bátran nemet, hisz önmagát nem csaphatja be azzal, hogy mindenre tud megoldást. Ez csak addig igaz, amíg képes mindezt tiszta szívvel és önzetlenül, fáradtság nélkül tenni. Ha pedig magányra vágyik, bátran vonuljon félre, el kell fogadni másoknak is, hogy Önnek is vannak igényei.