Élő jóslás telefonon.
Hívjon most!

06 90 602 027

A hívás díja: 485 Ft/perc | EZO.TV Kft. Info: 06 1 877 25 09
 

Horoszkóp

Kos
Kos
03.21 – 04.20
Bár a légkör Ön körül nem nevezhető nyugodtnak, mégsem engedi, hogy ez befolyásolja. Igyekszik a saját terveihez ragaszkodni és kizárni a zavaró tényezőket. Figyeljen azonban a szeretteire, akik várnák a megoldást a problémáikra és ebben leginkább Önre számítanak. Ha minden feladatával végez, üljön le velük megbeszélni mindazt, ami nyomasztja őket, hiszen tanácsaival, meglátásaival kirángathatja őket a gödörből.
Bika
Bika
04.21 – 05.21
Próbáljon meg kicsit eltávolodni a problémájától, mert úgy könnyebben jöhet a megoldás. Ha nem ragaszkodik görcsösen ahhoz, hogy megtalálja a kivezető utat, hanem a figyelmét eltereli és kicsit mással is foglalkozik, észrevétlenül, a tudatalattijában születhet meg az ötlet. Mivel maga az Önt foglalkoztató kérdés sem hétköznapi, így nem meglepő, ha végül a tervei is eltérnek a szokványostól és emiatt ellenállásba ütközhet.
Ikrek
Ikrek
05.22 – 06.21
Ne bújjon be az álarca mögé, ha segítséget szeretne kapni. Nehéz kitalálni, mi is nyomasztja igazán, ha közben kifelé azt mutatja, minden a legnagyobb rendben. Elvárásai vannak, de nem mondja ki azokat, mintha gondolatolvasók lennének Ön körül. Ha nem szeretne kitárulkozni, akkor inkább vonuljon vissza, ne telepedjen rá a feszült hangulatával szeretteire is, akik viszont igyekeznének az otthon légkörét meghitté varázsolni.
Rák
Rák
06.22 - 07.22
Bár egyedül lassabban halad, mégis inkább vonuljon félre és így tevékenykedjen, mivel túl feszült ahhoz, hogy hosszabb távon is képes legyen együtt dolgozni másokkal. Megy a saját feje után, de ha kérdezik, merre is tart, választ nem ad. Így nem csoda azonban, ha nem kap segítséget, emiatt ne a környezetében élőket okolja. Bár annyira nem is bánja, hogy elmerülhet a gondolataiba, így sok Önt foglalkoztató kérdésre is választ kap.
Oroszlán
Oroszlán
07.23 - 08.23
Ne azt vegye számba, mi mindennel van elmaradva, inkább gondolja át, mivel tehetné otthonát meghittebbé, nyugodtabbá. Felejtse most el a kötelezettségeit, hiszen a rohanó hétköznapok során annyi problémát sepertek a szőnyeg alá, hogy azok lassan kezdenek előbújni. Nem menekülhet mindig a munkába, ha ezeket meg kell beszélni, mert így csak a hangulat lesz egyre feszültebb és már-már békíthetetlen.
Szűz
Szűz
08.24 - 09.23
Arra figyeljen, amit éppen csinál, mert elég egy aprócska figyelmetlenség és beüthet a baj. Nem hiányzik most egy háztartási baleset vagy egy nyitva felejtett ajtó, amin akár rossz szándékú emberek bejutnak az otthonába. Szétszórt, mely a fáradtság számlájára írható, de ha nem összpontosít, akkor tovább ront a helyzetén. Amint letudja minden kötelezettségét, pihenjen, de lehetőleg ne aktív kikapcsolódást keressen.
Mérleg
Mérleg
09.24 - 10.23
Bár rengeteg elmaradása van, most igyekezzen ezeket elfelejteni és inkább a szeretteire valamint a kikapcsolódásra helyezni a hangsúlyt. Túl kimerült ahhoz, hogy olyan feladatokkal foglalkozzon, amely teljes figyelmet igényel. Hajlamos lehet ugyanis gondolatban elkalandozni és ez akár balesethez is vezethet. Egy kiadós, nyugodt légkörű beszélgetés vagy egy szórakoztató könyv elolvasása viszont veszélytelen és pihentető.
Skorpió
Skorpió
10.24 - 11.22
Bár eltervezi a napját, végül az teljesen másképp alakul. Ha nem ragaszkodik ahhoz, hogy az irányítást a kezében tartsa, akkor akár még élvezheti is, hogy lekerül a felelősség a válláról és nincs más dolga, mint kellemesen érezni magát. Ha azonban egyfolytában azon bosszankodik, mi mindennel nem végez, mert éppen vendégek toppantak be vagy egy probléma merült fel, amit meg kell oldania, akkor csak feszült, ingerült lesz, amivel szeretteit is elkeseríti.
Nyilas
Nyilas
11.23 - 12.21
Remek alkalom ez a mai nap, hogy lezárjon magában bizonyos eseményeket és ennek következtében rendezze a kapcsolatait is. Lehetősége nyílik visszavonulni és elmerülni a gondolataiban. Átértékeli a megélteket és magyarázatot kap a csalódásokra is. Levonva a tanulságokat végül emelt fővel folytathatja azt az utat, amelyet kitűzött maga elé, de az utóbbi idő kudarcai miatt kezdett elbizonytalanodni.
Bak
Bak
12.22 – 01.20
Csak azokkal a kérdésekkel foglalkozzon, amelyeket meg is tud oldani. Vannak ugyanis olyan problémák, melyekhez segítségre lenne szüksége, de ezt most nem kaphatja meg. Így is van rengeteg dolga, amelyek kitöltik az idejét és nem engedik, hogy feladja az álmait. Az elmúlt időszak kudarcai ugyanis szép lassan afelé terelték, hogy rossz úton jár és már azon gondolkodott, hogy inkább másfelé indulna el.
Vízöntő
Vízöntő
01.21 - 02.19
Nehezen tud nemet mondani, emiatt könnyen ki is használhatják. Kerülje az embereket, csak olyanok között mozogjon, akik felismerik, hogy fáradt és nem élnek ezzel vissza. Ne tervezzen be túl sok feladatot, inkább fordítsa figyelmét arra, hogy a belső egyensúlyát ismét megkeresse. Le kell zárnia magában bizonyos kérdéseket és levonva a tanulságot, azt is megérteni, miért is kellett ezeknek így történni.
Halak
Halak
02.20 - 03.20
Bizonytalan és emiatt feszült is. Nem éppen jó párosítás ez ahhoz, hogy békét és nyugalmat teremtsen maga körül. Ezért inkább vonuljon félre és merüljön el a gondolataiba. Elemezze az elmúlt napok eseményeit, hiszen itt gyökeredzik valahol rossz hangulata. Bizonyos kérdéseket el kell engednie, mert nem tud rájuk megoldást és csak nyomasztja a sikertelenség. Ha azonban megérti, miért nem kell Önnek foglalkozni vele, könnyebben tovább tud lépni.