Élő jóslás telefonon.
Hívjon most!

06 90 602 027

A hívás díja: 485 Ft/perc | EZO.TV Kft. Info: 06 1 877 25 09
 

Horoszkóp

Kos
Kos
03.21 – 04.20
Amint megszületik Önben az elhatározás, már nem állíthatja meg senki. Addig azonban el kell jutnia fejben is. Sokáig gondolkodik, mérlegel, vajon valóban ez lesz-e a jó döntés. Egy darabig csak az akadályokat látja maga előtt és egyre bizonytalanabbá válik. De aztán felismeri, hogy a céljaihoz másképp nem juthat el és akkor megállíthatatlan lesz. A szerencse is annak az oldalára pártol, aki tesz is annak érdekében.
Bika
Bika
04.21 – 05.21
Nem attól tűnik erősnek, ha vállalja a szócsatát és akár a személyeskedést is. Elérkezik egy pillanat, amikor be kell látnia, az érvekkel nem érhet el eredményt, ezért jobb lenne kiszállni a helyzetből. Ha erre képes, a külső szemlélők szemében egyértelműen Ön válik győztessé. Nem kell mindenáron meggyőzni a másik felet az igazáról, legyen elég annyi, hogy Ön tudja, mi a helyes és ennek megfelelően cselekszik.
Ikrek
Ikrek
05.22 – 06.21
Ne másoktól várja a megoldást, tegyen meg Ön mindent a sikerért. Ha magabiztosan elindul az úton, azzal bevonzza a szükséges segítséget is. De ne elvárásokat támasszon, hanem mutassa meg, hogy amit lehet, megold majd egyedül, de ha elakadna, számít azokra, akik rendelkeznek kellő tudással, tapasztalattal, hogy átlendítsék a holtponton. Ha így gondolkodik, nem bosszankodik, nyert ügye lesz.
Rák
Rák
06.22 - 07.22
Tele van energiával, így most érdemes kézbe venni azokat a terveket, melyek eddig csak megbújtak a gondolataiban. Gyorsan dolgozza ki a megfelelő lépéseket, hogy mielőbb elindulhasson. A lendület viszi előre még akkor is, amikor az akadályok jönnek, így bár nem volt ideje felkészülni rájuk, mégis képes lesz megbirkózni azokkal. Ügyeljen azonban arra, hogy ne sodorja el azokat, akik csak kívülállóként szemlélik.
Oroszlán
Oroszlán
07.23 - 08.23
Tudja, hogy a kapkodás sosem jó tanácsadó, de most sem gondolkodik előre, fejest ugrik az ismeretlenbe. Ne csodálkozzon, ha ezek után váratlan akadályok miatt lassítani kényszerül, esetleg még kitérőt is tennie kell. Így lesz végül a gyors haladás késői célba érkezés. Hiszen miközben egy lépést tesz előre, a valóságban kettőt megy hátra, csak még az irányokat sem mérte fel helyesen. Emiatt csak magát okolhatja.
Szűz
Szűz
08.24 - 09.23
Vonuljon félre és csak magára figyeljen. Most ne azzal foglalkozzon, másoknak milyen gondjai vannak, azon hogyan tudna segíteni, hiszen Önnek is megvannak a problémái, amit nem old meg senki Ön helyett. Ahhoz azonban, hogy elindulhasson valamerre, ki kell tisztítania a gondolatait. Hiszen eddig csak felszínesen jártak a fejében a lehetőségek, de most végre megtalálja a valódi okokat és így a megfelelő utat is.
Mérleg
Mérleg
09.24 - 10.23
Nem engedi, hogy kicsússzon a kezéből az irányítás, pedig érzi, hogy túl fáradt ahhoz, hogy képes legyen minden folyamatot átlátni. Legalább a szervezés egy részét engedje át másnak, hogy jobban összpontosíthasson a saját feladataira. Csak úgy kerülheti el a hibázást, ha a figyelmét nem osztja ezerfelé. Bár úgy gondolja, így lassabban halad, a valóságban pont emiatt nem téved le a helyes útról.
Skorpió
Skorpió
10.24 - 11.22
Ne csak a feladataira gondoljon, szánjon időt a pihenésre is. Nem hajszolhatja magát büntetlenül, ezt már többször is megtapasztalta. Most is jelzi a szervezete, hogy közeledik a végkimerülés, ami aztán egy komolyabb betegséget hordozhat magával. Még idejében tudja behúzni a féket, szerencsére nincsenek olyan elmaradásai, ami miatt ne engedhetne meg magának egy lazább napot. Vegye kézbe azokat a hobbikat, amelyek képesek kikapcsolni.
Nyilas
Nyilas
11.23 - 12.21
Ne veszítse el a fejét, a helyzet közel sem olyan reménytelen, mint amilyennek első pillanatban látszik. Valóban ismeretlen területre tévedt, így minden következménnyel nem számolhat, de ha a tudása legjavát adja, végül pont azt valósítja meg, amit szeretne. Tekintsen az akadályokra kihívásként, amely egyúttal egy lecke lesz, amit ha elsajátít, az életben még számos helyen hasznosíthat.
Bak
Bak
12.22 – 01.20
Ha nem követelőzik, hanem kér, megkapja, amire szüksége van. Lehet, hogy nem azt, amire gondolt, de éppen eleget ahhoz, hogy tovább tudjon lépni. Ne várja el, hogy mások oldják meg a problémáit. Önnek kell tenni ennek érdekében. Viszont támogatják Önt, elkísérik az útján, ha egyedül nem boldogulna. Azzal legyen elégedett, amit kínálnak Önnek, ne azt nézze, mit nem adnak meg Önnek, pedig megérdemelné.
Vízöntő
Vízöntő
01.21 - 02.19
Ezen a napon ne is annyira a feladataira figyeljen, mint inkább az emberekre. Ne csak azokra, akikkel találkozik, de gondolja át, vajon minden kapcsolatában egyensúlyban van-e az adok-kapok. Ideje lenne megszüntetni annak lehetőségét, hogy Önt kihasználják, elszívják az energiáit. Megvannak a saját problémái, így most elsősorban azok megoldásán kell fáradoznia, nem fér bele az, hogy másokat is gyámolítson.
Halak
Halak
02.20 - 03.20
Ne döntsön egyedül, hallgassa meg azok tanácsát, akik már elértek oda, ahova Ön még csak most tart. Ha valaki ismeri a buktatókat, akkor az éppen az az ember, aki Önhöz hasonlóan próbált elindulni, de már korábban belevágott, így rendelkezik tapasztalatokkal. Tudja, hogy a választásával meglepi a környezetében élőket, éppen ezért komoly szerepet kap a külső támogatás, akire építkezhet, megerősítheti a hitét.