Élő jóslás telefonon.
Hívjon most!

06 90 602 027

A hívás díja: 485 Ft/perc
Bubu
a kártya megadja a választ

Horoszkóp

Kos
Kos
03.21 – 04.20
Remek hangulatban ébred és szeretné magához ölelni az egész világot. Egyenlőre azonban be kell érnie a szeretteivel, de azon se csodálkozzon, ha ettől elzárkóznak. Annyit tehet, hogy lesi a kívánságaikat, kényezteti őket és így már az is hatalmas boldogsággal tölti el, ahogyan mosolyogni látja őket, együtt tud örülni velük. Olyan ötletei is támadnak azonban, amelyekkel nem arat osztatlan sikert, emiatt ne keseredjen el, a lényeg, hogy valamennyien jól érezzék magukat.
Bika
Bika
04.21 – 05.21
Olyan emberekkel fut össze, akikkel évek óta nem találkozott, mégis képesek ott folytatni a beszélgetést, ahol egykoron abbahagyták. Ezek azok az ismerősök, akikkel igaz, mély barátságot ápolt, de a hétköznapok elsodorták Önöket egymástól. Véletlenek nincsenek, oka van annak, hogy most hozta össze ismét a sors velük, talán ideje újból elővenni azokat az álmait, amiket egykoron nem valósított meg.
Ikrek
Ikrek
05.22 – 06.21
Remekül megtalálja a közös hangot a szeretteivel, de a tágabb környezetével is. Ideje elsimítani a nézeteltéréseket, amelyek eddig ott bujkáltak a mélyben és láthatatlanul, de érezhetően mérgezték a kapcsolatukat. Ne maradjon Önben, amit meg szeretne osztani a másik féllel, ha pedig egy titok nyomasztja, ideje színt vallania, hisz előbb-utóbb fény derülne rá, jobb, ha Öntől tudják meg, mintha kézen-közön jutna el az információ hozzájuk.
Rák
Rák
06.22 - 07.22
Mind lelkileg, mind fizikailag érzi, hogy lassan eléri a határait. Érdemes a mai napot arra szánni, hogy sokat pihen, kikapcsolódik. Fordítson figyelmet azonban arra is, hogy megteremtse a belső harmóniát, így keresse az okát annak, miért nem érzi magát jól a bőrében. Hiányérzet vagy elnyomott feszültség, engedjen szabad utat annak, hogy felszínre törhessen az energiáit felemésztő probléma.
Oroszlán
Oroszlán
07.23 - 08.23
Előbb gondolkodjon és csak utána cselekedjen. Ezzel elkerülhet számos olyan lépést, amelynek helyrehozatala a későbbiekben komoly erőfeszítéseket igényelne. Hajlamos lehet ugyanis a könnyelműségre, enged a csábításnak, pillanatnyi boldogságérzetért feláldozná a nehezen megteremtett egyensúlyt. Az új nem mindig értékesebb a réginél, különösen igaz ez az emberi kapcsolatokra, figyeljen arra, ne hanyagolja el a barátokat.
Szűz
Szűz
08.24 - 09.23
Sokat rögtönöz a mai napon, szinte minden előzetes elképzelését felrúgja egy váratlan lehetőség miatt. Majd belekezdve az érdekesebbnek ígérkező tevékenységbe hamar ráébred, ez sem köti le igazán, szíve szerint megint valami mást csinálna. Óráról órára nő Ön körül a káosz, a félig elvégzett feladatok lassan elborítják. Tegyen rendet a fejében és maga körül is, mert ha így folytatja a napot, elégedetlenül bújhat ágyba.
Mérleg
Mérleg
09.24 - 10.23
Nincs tovább, nem halogathatja a döntést, ki kell mondania mindazt, ami már egy ideje megfogalmazódott Önben. Ideje végre tiszta vizet tölteni a pohárba, mert a belső feszültség lassan teljesen felemészti. A csillagok segítik most abban, hogy a következményekkel is képes legyen megbirkózni, hisz elsősorban emiatt húzta az időt. Megértésre talál a véleményével és nagyobb viták nélkül képes lesz átvészelni a mai napot.
Skorpió
Skorpió
10.24 - 11.22
Felszabadult, kiegyensúlyozott, ilyenkor igazán kiváló, megértő partner, legyen szó aktív kikapcsolódásról, meghitt beszélgetésről vagy csak csendes visszahúzódásról. Engedi, hogy a szerettei rendelkezzenek Ön felett, képes mindenben megtalálni a szépséget és ahelyett, hogy azon bosszankodna, esetleg mit mulasztott el, sokkal inkább arra gondol, milyen régen tudtak már együtt eltölteni ennyi nyugodt, meghitt órát.
Nyilas
Nyilas
9.01 - 9.01
Az emberek nyitottak az Ön irányába, barátságosan közelítenek és ez jó kedvre deríti. A hirtelen támadt bizalom ugyan meglepi, de úgy érzi, megdolgozott érte, de ez nem jelenti azt, hogy hátradőlhet. A kialakuló, elmélyülő kapcsolatokat ugyanis ápolni is kell ahhoz, hogy tartósak legyenek és valóban építhessen rájuk a jövőben. Most azonban csak élvezze a remek hangulatot, ami körbeveszi és figyeljen, tanuljon.
Bak
Bak
12.22 – 01.20
Vágyik a változtatásra, de nem akar túl nagyot lépni, csak olyan apróságokra gondol, amit talán a szerettei észre sem vesznek. Ne féljen, hisz mit veszíthet. Ha sikerül megvalósítania a terveit anélkül, hogy ellenállásba ütközne, megnyugodhat, ha pedig mégis szóvá teszik az újításait, legfeljebb visszatérnek a megszokott kerékvágásba. Nem szokott Ön ennyire bizonytalan lenni, most se gondolkodjon, cselekedjen.
Vízöntő
Vízöntő
01.20 – 02.19
A mai napon szánjon időt arra, hogy rendezi a gondolatait. Az elmúlt időszakban számtalan olyan élményben volt része, amelyet még nem dolgozott fel magában, pedig a tanulságokat le kell vonni és a kudarcok okait meg kell keresni ahhoz, hogy képes legyen a továbblépésre. Hagyta, hogy az események sodorják, nem próbálta úgy irányítani a folyamatokat, hogy azok által közelebb kerüljön a céljaihoz. Ennek most már véget kell vetnie.
Halak
Halak
02.20 - 03.20
A mai napi események végkifejlete hosszabb távon is hatást gyakorol az életére. Döntéseket hoz, de közben nem kér tanácsot, még az óva intő szavakat sem hallja meg. Ennek ellenére talán mégsem marad magára, de az elfogadásért meg kell dolgoznia. Érdemes lesz ebbe is energiát ölni, ugyanis egyedül képtelen lesz végigmenni azon az úton, melyet kijelöl magának. Magasra teszi a lécet, de hisz abban, hogy képes lesz megvalósítani a terveit.