Élő jóslás telefonon.
Hívjon most!

06 90 602 027

A hívás díja: 485 Ft/perc
Bubu
a kártya megadja a választ

Horoszkóp

Kos
Kos
03.21 – 04.20
Egy mosoly többet ér minden szónál. Ez általában igaz lehet, de minden helyzetben mégsem nyúlhat ehhez a megoldáshoz. Egy komoly veszekedés során ugyanis addig nem nyugszanak meg a kedélyek, amíg nem tárják fel a valódi kiváltó okokat. Időt ugyan nyerhet, ha kedves stílusával, esetleg egy viccel próbálja a szavak élét venni, de legyen tisztában azzal, hogy így csak a szőnyeg alá söpörte a problémát és akkor kell majd foglalkoznia vele, amikor nem is számít rá.
Bika
Bika
04.21 – 05.21
A mai nap ugyan számos meglepetést tartogat, azonban nem várhat tőle jelentős benyomásokat. Megmarad a felszínesség talaján, ha beszélgetések részesévé válik, az új ismeretségektől sem remélhet a későbbiekben tartós kapcsolatot. Ha ezt így elfogadja, végül élvezni is fogja mindazt, ami Önnel történik. Ha azonban ezt túl sekélyesnek tartja, csalódást fog okozni Önnek az események sorozata.
Ikrek
Ikrek
05.22 – 06.21
Annyi mindent tervezett be a mai napra, hogy azt sem tudja, hol kezdje el. A legcélravezetőbb az lehet, ha nyugodtan átgondolja újra, mik is a céljai. Ennek megfelelően rangsorolja aztán a teendőit. És ha már úgyis összeállítja a napirendet, iktasson is be több rövidebb szünetet, mert közel áll már a végkimerüléshez. Ahhoz, hogy maradjon ereje az esti órákra is, tartalékolnia kell az energiáival napközben.
Rák
Rák
06.22 - 07.22
Komoly csábításoknak kellene ellenállnia, de ez egyre nehezebben megy, ahogyan telik az idő. Éppen ezért a délutáni órákra már ne szervezzen olyan tevékenységeket, amelyek döntést igényelnek, mert hajlamos lehet könnyelműen igent mondani. A fáradtság veszi át a hatalmat Ön felett és arra mozdul, ahol kisebb ellenállásba ütközik. Márpedig ez könnyen viheti tévútra, ezért legyen nagyon figyelmes.
Oroszlán
Oroszlán
07.23 - 08.23
Fogadja el, ha nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt Ön szeretné. Álljon be a sorba, a mai napon nem Ön fog irányítani. Az eredményeket elnézve ezt majd nem is fogja bánni, de egyenlőre próbál tiltakozni ez ellen. Ahelyett, hogy a dolgát tenné, arra pazarolja az energiáit, hogy magához ragadja a kezdeményezés lehetőségét. A csalódottsága elrontja a hangulatát, ezzel mérgezi meg az otthoni légkört is.
Szűz
Szűz
08.24 - 09.23
Annyi minden jár a fejében, hogy még saját magát is képtelen követni. Azt elvárni, hogy bárki lépést tartson Önnel, végképp hiú ábránd. Önnek egyedül kell megvalósítani mindazt, amit eltervezett, már amit egyáltalán érdemes megkezdeni. Ugyanis több olyan dolog is eszébe jut, amelynek kivitelezése jelenleg még lehetetlen. Érdemes ezeket az ötleteket feljegyezni, mert eljön még az idő, amikor azokba is módja nyílik belefogni.
Mérleg
Mérleg
09.24 - 10.23
Most megérti, hogy minden okkal történik. Eddig azt hitte, veri Önt a sors és valahogy nem akarnak összejönni azok a dolgok, amiket eltervezett. De a mai napon ráébred, hogy ennek így kellett történnie és eddig is minden az elképzelései szerint alakultak, csak rossz oldalról közelítette meg. Így viszont már sokkal könnyebb dolga lesz, hisz felismerve az összefüggéseket nagyobb sebességre kapcsolhat.
Skorpió
Skorpió
10.24 - 11.22
Vágyik arra, hogy emberek között legyen. Nem elégszik meg azonban azokkal, akikkel egy ilyen szürke hétköznapon összehozná a sors, keresi a lehetőséget, hogy új ismeretségeket kössön. Könnyed beszélgetéseket kezdeményez, de figyelmét nem kerüli el, ha valakivel a későbbiekben elmélyíthetik a kapcsolatukat. A felszínesség máskor zavarná, de most határozottan élvezi ezeket a társalgásokat.
Nyilas
Nyilas
9.01 - 9.01
Napvilágra kerül egy titok, melyet szeretett volna örökre megtartani magának. Sajnálatos módon azonban ezt megosztotta egykoron valakivel, akiről úgy gondolta, megbízhat benne. Nehéz megmondani, melyik bántja jobban, az információ kiderülése vagy az a mérhetetlen csalódás, amit egykori barátja iránt érez. Mindenesetre olyan leckét kapott most az élettől, melyért ugyan nem hálás, de élete végéig kísérteni fogja.
Bak
Bak
12.22 – 01.20
Ne a környezetében élőkkel foglalkozzon, sokkal inkább az Önre bízott vagy elvállalt feladataival. Ha hibázik, akkor is elsősorban önmagában kell keresni a kiváltó okot. Talán a figyelme szóródik sokfelé, emiatt fordulhat elő, hogy olyan alapvető dolgokat is képtelen megoldani, mely máskor játszi könnyedséggel sikerül. Összpontosítson, ha egy feladatba belekezd, addig ne foglalkozzon mással, amíg azt le nem zárta.
Vízöntő
Vízöntő
01.20 – 02.19
Válogassa meg a szavait, mert bizony hajlamos lehet minden meggondolás nélkül olyanokat is kritizálni, akik erre nem szolgáltak rá. Egyszerűen csak keresi a lehetőséget, hogy valahol vagy valakin levezesse a belső feszültséget, amely miatt majd szétrobban. Megszüntetni ilyen módszerrel nem fogja tudni. Vonuljon inkább a háttérbe és ha sikerül pár percet önmagával tölteni, inkább az okát keresse meg.
Halak
Halak
02.20 - 03.20
Csak olyan emberek társaságát keresse, akik ismerik már Önt és tudják, bizony vannak rosszabb napjai. Képes ugyanis bárkit megbántani egyetlen rossz szó miatt, ami felett máskor átsiklana. De most érzékeny és ilyenkor minden kritika egy késdöfés a szívébe, amit nehezen tud elfogadni. Barátai, közeli ismerősei már tudják, ilyenkor jobb Önt nem zaklatni és hagyni kell, hogy járja a maga útját még akkor is, ha az nem viszi előre.