Élő jóslás telefonon.
Hívjon most!

06 90 602 027

A hívás díja: 485 Ft/perc | EZO.TV Kft. Info: 06 1 877 25 09
 

Horoszkóp

Kos
Kos
03.21 – 04.20
Nehezen megy az összpontosítás, de a rutinja átsegítheti a holtpontokon. Ne vállaljon olyan feladatot, ami tartogathat meglepetéseket, hiszen ezekre nincs felkészülve sem lelkileg, sem szellemileg. Tapasztalata azonban van akkora, hogy még így is szép eredményeket mutathasson fel, hiszen olyan feladatok is várnak Önre, melyeket régóta halogat, de most itt a remek lehetőség, hogy foglalkozzon azokkal.
Bika
Bika
04.21 – 05.21
Próbálja meg összeegyeztetni az elképzeléseit a valósággal, mert túl nagy űr tátong a kettő között. Ha továbbra is ebben az álomvilágban marad, csak a csalódások száma növekszik, a céljaihoz nem kerül közelebb. Nem kell végleg minden tervét elfelejteni, de mérlegelnie kell, mik a lehetőségei, hiszen csak így tevékenykedhet úgy, hogy annak kézzel fogható eredménye is legyen, ne érezze feleslegesnek a napját.
Ikrek
Ikrek
05.22 – 06.21
Elsősorban saját magára figyeljen, nem helyezheti a hangsúlyt mindig csak a környezetében élőkre. Bár eddig mindig sikerült valahogy a saját ügyeivel is foglalkozni, most nincs annyi energiája, hogy mindenhol képes legyen helyt állni. Éppen ezért álljon a sarkára és azokkal a feladatokkal végezzen először. Melyek az Ön elismerését hozhatják meg és nem észrevétlenül járul hozzá a sikerhez, hanem kifejezetten Önnek lesz az köszönhető.
Rák
Rák
06.22 - 07.22
Rendezze a gondolatait, hiszen addig képtelen lesz továbblépni, amíg nem kerül minden a helyére. Le kell zárnia azokat a folyamatokat, amik egyébként is vakvágányra futottak, de Ön még valamiért ragaszkodik hozzájuk. Keressen új célokat, melyek nem a távoli jövőben valósíthatóak meg, hiszen szüksége van a sikerélményre, hogy ismét érezhesse, igenis van értelme harcolni és az akadályokat leborítva küzdeni.
Oroszlán
Oroszlán
07.23 - 08.23
Nem oszthatja szét a feladatait csak azért, hogy Önnek ne kelljen foglalkozni azokkal. Az eredményeket Öntől várják el, így ha nem figyel és átsiklik a hibák felett, nem mutogathat másokra. Bármilyen nehéz is az összpontosítás, össze kell szednie a gondolatait és végre a tettek mezejére lépni. Járjon elől jó példával, aki nem retten meg az akadályok láttán, hanem képes addig harcolni, amíg sikeresen továbbléphet.
Szűz
Szűz
08.24 - 09.23
Hajlamos hirtelen döntésekre, így azt sem képes felmérni, meddig nyújtózkodhat. Ha túl sokat vállal magára, az nem fogja meghozni a kívánt hatást, azaz elmarad az elismerés, hiszen több hibát is vét, amelyet aztán másoknak kell helyrehozni. A kevesebb most több, hiszen így tud a minőségre is ügyelni, azaz az Öntől megszokott színvonalon teljesíteni. Mérlegeljen, valóban olyan nélkülözhetetlen, mint amennyire azt gondolja.
Mérleg
Mérleg
09.24 - 10.23
Ha nézeteltérése támad, törekedjen a mihamarabbi megegyezésre. Nem tekintheti elsődleges céljának, hogy a saját igazát érvényre juttassa, hiszen ezzel értékes időt és akár még emberi kapcsolatokat is elveszíthet. Ha most enged, ugyan rövidtávon vesztesnek érezheti magát, de eközben követőkre találhat, akik előtt nem marad észrevétlen, hogy képes mások érdekében akár önmagát is háttérbe szorítani.
Skorpió
Skorpió
10.24 - 11.22
Bátran tervezzen be a mai napra összetettebb feladatokat, de akár még programokat is az esti órákban. Tele van energiával, amit valahogy le kell vezetnie ahhoz, hogy lenyugodhasson. Vágyik mind a fizikai, mind a szellemi fáradtságra, ezt pedig csak akkor éri el, ha saját kezébe veszi az irányítást. Most ne foglalkozzon azzal, hogy a környezetében élők nem nézik jó szemmel a ténykedéseit, legtöbbjüket csak az irigység hajtja.
Nyilas
Nyilas
11.23 - 12.21
Most maga az út lehet a cél, hiszen annyi akadállyal szembesül, hogy másképp nem is lehet értelmezni. Fogadja ezt így el és ne csak harcoljon, de elemezze is az így nyert tapasztalatokat azonnal. Mire eléri a kívánt eredményeket, a feje ugyan tele lesz az újdonságok okozta izgalmakkal, de mégis szüksége lesz arra, hogy megünnepelje a sikert. Ha már eddig ilyen remekül elboldogult egyedül, most is a saját érdekeit tartsa szem előtt.
Bak
Bak
12.22 – 01.20
Merjen elindulni egy új úton, ha azt annyira vonzónak érzi, hogy szinte képtelen kiverni a fejéből. Hiába is összpontosítana ugyanis így a kötelezettségeire, észrevétlenül halmozná a hibákat, ráadásul egyre feszültebbé válik, így a figyelmeztető kritikákat sem tudná kezelni. Ha már csak pár lépést megtehet új álmai érdekében, képes megnyugodni és ismét felmérve az ügyek fontosságát, Öntől megszokott színvonalon tevékenykedni.
Vízöntő
Vízöntő
01.21 - 02.19
Olyan feladatok is felemésztik az energiáját, melyekkel máskor könnyedén megbirkózik. Most egyszerűen minden túl fárasztónak tűnik, de azt nem tudná megmondani, mi segítene átlendülni a holtponton. Iktasson be rövidebb szüneteket, igyekezzen sűrűn kiszellőztetni a fejét, amikor a gondolatai szabadon szárnyalhatnak, talán ha új célok fogalmazódnának meg Önben, ismét látna maga előtt kiutat, amiért érdemes harcolni.
Halak
Halak
02.20 - 03.20
Keresi magának a kihívásokat, mert úgy érzi, most inkább el kell menekülnie a gondolatai elől. Érzi, hogy felborult a lelki egyensúlya, de nem akar a kérdéssel foglalkozni, mert attól tart, túl fájdalmas lenne feltépni a sebeket. A teljesítménye így valóban kiváló, de az esti órákban már nem lesz hova menekülni önmaga elől. Első lépésként ne beszélje meg másokkal, hiszen önmagának kell megfogalmaznia a valódi problémákat.