Élő jóslás telefonon.
Hívjon most!

06 90 602 027

A hívás díja: 485 Ft/perc | EZO.TV Kft. Info: 06 1 877 25 09
 

Horoszkóp

Kos
Kos
03.21 – 04.20
Érdemes a mai napon emberek között mozognia, mert nyitott és befogadó, így új kapcsolatokat építhet fel és a régebbieket is egy magasabb szintre emelheti. Képes ugyanis feltárni a valódi énjét, ha kérdezik, nem álarc mögé bújva semmit érő válaszokat adni. Ennek is köszönhető, hogy olyan problémáira kap választ, melyeket eddig igyekezett még magában is elnyomni, márpedig így érthető, hogy a megoldások is elmaradtak.
Bika
Bika
04.21 – 05.21
Tele van tervekkel, azonban hiányzik Önből a lendület, hogy a tettek mezejére lépjen. Kérjen segítséget, hiszen nem kell sok ahhoz, hogy elinduljon, csak egy kis bíztatás. Ahogy jönnek az eredmények, úgy jut át a holtponton és végül valamennyi elképzelését megvalósíthatja. Gondoljon arra, hogy a semmittevés nem teszi boldoggá, ha nem tud nap végén teljesítményt felmutatni, elsősorban önmagának okozna csalódást.
Ikrek
Ikrek
05.22 – 06.21
Nehezen találja meg a közös hangot a környezetében élőkkel, azonban nem engedheti meg magának, hogy félrevonuljon. Olyan feladatok várnak Önre, melyekkel egyedül képtelen megbirkózni, az első akadályok láttán hajlamos lehet feladni. Segítség nélkül nem halad, ezért erőt kell vennie magán és elfogadni, hogy nem mindenki osztja a véleményét. Ha ezzel a gondolattal megbirkózik, képes lehet végül együttműködni a céljai érdekében.
Rák
Rák
06.22 - 07.22
Ha fontos döntéseket halogatott, akkor most már ne tegye. Szellemileg friss, így számba tudja venni a következményeket és úgy választani, hogy a lehető legkisebb veszteséggel járjon a kiválasztott út. Értesse meg a környezetében élőkkel, hogy most elsősorban a saját érdekeit kell szem előtt tartania, hiszen bizonyos céljait jó ideje halogatja, de szeretné már azokat is megvalósítani, nem mindig mások mögé felsorakozni.
Oroszlán
Oroszlán
07.23 - 08.23
Nehezen indul a nap, ezt elsősorban annak köszönheti, hogy bizonyos elnyomott problémák ismét a felszínre törtek. Nem tud már uralkodni az indulatain, így hangot ad az elégedetlenségének. Ha csak a saját véleményét hangoztatja, a másik felet meg sem hallgatja, most sem jutnak közelebb a megoldáshoz. Késznek kell lennie a megállapodásra, mert ebben az esetben nem Önnek van igaza, csak ezt még nem ismerte fel.
Szűz
Szűz
08.24 - 09.23
Meg kell beszélniük a felmerült kérdéseket, mert addig képtelen továbblépni, amíg nem tisztázhatja. Hiába is próbálná elterelni a figyelmét, csak hibázik, és a gondolatai visszatérnek a kiinduló ponthoz. Szellőztesse ki a fejét, készüljön fel egy nehéz beszélgetésre és utána higgadtan, türelmesen hallgassa meg a másik oldalt is. Ha képesek egymásra figyelni, nem is kell sokáig keresni azt a közös pontot, amely mentén már együtt elindulhatnak.
Mérleg
Mérleg
09.24 - 10.23
Nem bízik senkiben, egyedül próbál úrrá lenni azon a káoszon, ami kialakult Ön körül. Úgy gondolja, ezt másoknak köszönheti, ezért nem is kér a segítségükből. Nehéz utat választ, ráadásul a kiindulási pontja sem helytálló, hiszen elsősorban saját magát sodorta ebbe a helyzetbe. Ha végez, vonja le a tanulságot, gondolja át még egyszer, valóban mindenki az ellensége vagy esetleg Ön túl gyanakvó.
Skorpió
Skorpió
10.24 - 11.22
Csak olyan emberek között mozogjon, akik már jól ismerik és tudják, ha rosszul kezdődik a napja, akkor bizony megbánthat embereket minden ok nélkül. Nehezen fogadja el, ha valaki nem ért egyet Önnel, ilyenkor képes addig vitatkozni, míg a másik fél inkább feladja. Keserű az ilyen győzelem, hiszen kapcsolatokat mérgez meg a viselkedésével, ráadásul az esetek döntő többségében nincs is igaza, de mire ezt belátja, már nem tudja eltörölni az eseményeket.
Nyilas
Nyilas
11.23 - 12.21
Bár keresné az emberek társaságát, ők menekülnek Ön elől. Észre sem veszi, hogy a szavai mennyire élesek tudnak lenni, amit Ön viccesnek gondol, az a másik fél számára bántóan hangzik. Próbáljon meg inkább tárgyilagos és kimért maradni, mert nincs egy hullámhosszon a környezetében élőkkel és egyre csak mélyíti az Önöket elválasztó árkot, ha továbbra is mindent elkövet annak érdekében, hogy a társaság középpontjába kerüljön.
Bak
Bak
12.22 – 01.20
Nehéz követni a hangulatingadozásait, de talán az a legijesztőbb, hogy még Ön sem érti, miért ennyire zavarodott. Úgy érzi, kicsúszott a lába alól a talaj, pedig nem történt semmi rendkívüli, a helyzete sem változott. Keresse meg az okokat, mi bizonytalanította el ennyire. Addig ugyanis, amíg ezt nem tisztázza magában, csak elveszíti az embereket maga mellől és így még nehezebb lesz rálelni a kivezető útra.
Vízöntő
Vízöntő
01.21 - 02.19
Kimerülten ébred, ilyenkor sokkal nehezebben viseli, ha feszült Ön körül a légkör. Márpedig most úgy kell helytállnia, hogy ehhez nem kap külső támogatást, ráadásul még az Önt körülvevő emberek is nehezen hangolódnak egymásra. Próbálja meg kizárni a zavaró tényezőket, minden figyelmét szentelje a feladatainak, így esélye van kialakítani maga körül egy burkot, ahol nyugodtan tevékenykedhet.
Halak
Halak
02.20 - 03.20
Ne tervezzen be túl sok feladatot, inkább engedélyezzen magának egy lazább napot. Ha minden kötelezettségével végzett, szabaduljon ki a megszokások által behatárolt világából és keressen magának olyan programot, amely szórakoztató, egyúttal kikapcsolja. Bár ezzel meglepi a környezetét, de most csak önmagára figyeljen, megérdemel annyi kényeztetést, hogy most tényleg nincs tekintettel mások óhajaira.