Élő jóslás telefonon.
Hívjon most!

06 90 602 027

A hívás díja: 485 Ft/perc | EZO.TV Kft. Info: 06 1 877 25 09
 

Horoszkóp

Kos
Kos
03.21 – 04.20
Türelmetlen és ez elsősorban a fáradtság számlájára írható. Ezért rangsorolja a kötelezettségeit és csak azokkal foglalkozzon a mai napon, amelyek már nem tűrnek halasztást. Mielőbb szabaduljon ki a négy fal közül és a friss levegőn gyűjtsön erőt. Otthonában se most akarja bepótolni az elmaradt házimunkát és kerülje a feszültséget is. Inkább engedjen, ha ez kell ahhoz, hogy mielőbb ágyba kerülhessen. Bár az álom még egy ideig elkerüli, de ha már nem foglalkozik a gondokkal, sokat segíthet magán.
Bika
Bika
04.21 – 05.21
Érdemes a mai napon olyan emberek között mozognia, akik tehetnek a szakmai, hivatali előmeneteléért. Tiszta elmével, határozott elképzelésekkel tárgyal, de nyitott az újdonságokra is, így a másik felet figyelmesen hallgatja és sok gondolattal képes azonosulni is. Ha nem is látványosak a sikerek, még nem tekintheti eredménytelennek az eseményeket, kézzelfoghatóvá fognak válni pár napon belül.
Ikrek
Ikrek
05.22 – 06.21
Érdemes a mai napra egy ütemtervet összeállítani, amibe aztán kapaszkodhat, ha úgy érzi, kicsúszna a lába alól a talaj. Olyan problémákkal kell megküzdenie, ami komoly összpontosítást igényelhet, így viszont olyan feladatokról feledkezhet meg, amelyek nem maradhatnak el, ha nem szeretne megbízhatatlanná válni. Mivel igen feszült hangulatban telik a nap, mielőtt hazatérne, szellőztesse kis a fejét.
Rák
Rák
06.22 - 07.22
Vágyik valami másra, újdonságra. Ezt azonban ne kergesse felelőtlenül, mert hajlamos lehet akár könnyelmű ígéretet tenni. Nem feledkezhet meg a kötelezettségeiről csak azért, mert olyan megbízást fogad el, ami érdekesebbnek tűnik a mindennapi teendők mellett. Ha pedig bevásárol, fontolja meg, valóban mindenre szüksége van, amit a kosarába tesz, mert egy nagyobb kiköltekezést most nem engedhet meg magának.
Oroszlán
Oroszlán
07.23 - 08.23
Igyekezzen kizárni a zavaró tényezőket, összpontosítson mindig az adott feladatra, mivel szellemileg nincs csúcsformában. Könnyen elveszítheti a fonalat, elég egy kérdés és már nem emlékszik arra, mivel is foglalkozott előtte. Ezért lehetőleg vonuljon félre, ne legyen szem előtt, mint akihez lehet segítségért, tanácsért fordulni. Bár nem Ön lesz ma a kedvesség mintaképe, de legalább a kötelezettségeit letudja.
Szűz
Szűz
08.24 - 09.23
A mai nap sikere abban rejlik, milyen csapatot képes maga köré verbuválni. Egyedül ugyanis képtelen lesz megbirkózni az Önre váró nehézségekkel, ráadásul a mennyiség is gondot okozhat, ezért mindjárt a kezdetekkor gondolja át, kihez forduljon segítségért. Ha jól választja ki az embereket, akkor végül szép eredményeket tud felmutatni, de ha mindenáron önmagában harcol a nehézségekkel, a fáradtságon kívül más jutalomban nem reménykedhet.
Mérleg
Mérleg
09.24 - 10.23
Engedje ki a kezéből az irányítást, még ha ez szokatlan is Öntől. Szüksége van olyan napokra, amikor a felelősség nem az Ön állát nyomja, márpedig ha csak beáll a sorba és mások mellett tevékenykedik, sokat segíthet magán, mivel nem kell akkora szellemi munkát befektetni a sikerekbe. Igazi csapatjátékos is tud lenni, ha képes a célokkal azonosulni, tehát csak olyan embereket kell keresnie, akik hasonlóan gondolkodnak, mint Ön.
Skorpió
Skorpió
10.24 - 11.22
Határozott elképzelései vannak a mai napra, de végül nem úgy alakulnak az események, ahogyan eltervezte. Ha nem bosszankodik emiatt, hanem megpróbálja ebből kihozni a legtöbbet, végül új emberekkel ismerkedhet meg, akik a jövőjére is befolyással lehetnek. Ha azonban mindenáron ragaszkodik a saját terveihez, akkor elszalaszthat olyan lehetőségeket, melyek a szakmai előrelépését kedvezően befolyásolnák.
Nyilas
Nyilas
11.23 - 12.21
Ha nézeteltérése támad, ne azt figyelje, hol hibázik a másik fél, inkább keresse a közös pontokat, amelyek a megoldáshoz is közelebb viszik. Nem tátong a két vélemény között olyan mély szakadék, de ezt csak akkor veszi észre, ha a megegyezést tartja szem előtt. Hiszen minden vita akkor tud elmérgesedni, ha csak a saját véleményét tartja elfogadhatónak és úgy érzi, az Ön birtokában van minden tudás.
Bak
Bak
12.22 – 01.20
Túl hamar elveszíti a türelmét, így viszont még egy ártalmatlan kis szóviccből is képes hatalmas vihart kavarni. Fáradtnak, kimerültnek érzi magát, ezért nehezen viseli, ha nem értenek Önnek egyet, ha pedig valaki még képes a környezetében felszabadultan, vidáman viselkedni, határozottan bosszantja. Ne legyen a társaság fekete báránya, inkább vonuljon vissza és olyan tevékenységeket keressen, amelyekkel egyedül is megbirkózik.
Vízöntő
Vízöntő
01.21 - 02.19
Ne ragaszkodjon ahhoz, hogy Ön irányítsa a mai nap eseményeit. Ha mégis úgy alakul, hogy egy csapat vezetését kell ellátnia, hallja meg mások véleményét is, mert sokat hasznosíthat abból is. Ha csak a saját feje után megy, olyan kerülőutakra téved, amelyek messzebbre viszik a céljaitól, mint mikor elindul. Nem látja az összefüggéseket, hajlamos lehet kapkodni, ennek pedig csak az lehet a következménye, hogy végül hibázik.
Halak
Halak
02.20 - 03.20
Ha ismeretlen területre téved, ne induljon el egyedül. Keressen a környezetében olyan embereket, akik tanácsot adhatnak, tapasztalataikkal a segítségére lehetnek. Bár úgy érzi, nem is olyan nagy a kihívás, de éppen azért, mert nem jártas, nem ismerheti a buktatókat sem. Hallgassa meg mások véleményét, és ha még mindig úgy gondolja, képes lesz minden akadállyal megbirkózni, ne habozzon, induljon el.