Élő jóslás telefonon.
Hívjon most!

06 90 602 027

A hívás díja: 485 Ft/perc
Bubu
a kártya megadja a választ

Horoszkóp

Kos
Kos
03.21 – 04.20
Ha fontos tárgyalásokat tervezett a közeljövőben, próbáljon meg azokra a mai napon felkészülni. Szellemileg friss, képes a gondolatait rendezni, felmérve a másik fél érdekeit úgy összeállítani az érvelését gondolatban, hogy az Önéi se szoruljanak háttérbe. Ha most nyugodtan átgondolja, ami Önre vár, a későbbiekben magabiztosan állhat ki mindazért, amit elképzelt. De természetesen ne maradjon ki a napirendjéből a családja és a pihenés se.
Bika
Bika
04.21 – 05.21
Vonzza az embereket, ami nem csoda, hisz sugárzik Önből az elégedettség, kiegyensúlyozottság. Ne utasítsa vissza a segítségkérőket, hisz nem szabad elfelejtenie, egyszer fent, máskor lent. Ön is szorulhat még támaszra, bár ezt most elképzelni sem tudja. Valóban remek a közérzete, egyszerűen átugrik minden akadály felett és határozottan halad a céljai felé. Használja ki ezt a kedvező időszakot arra, hogy megvalósít pár elképzelését.
Ikrek
Ikrek
05.22 – 06.21
Könnyebben megtalálja a hangot azokkal az emberekkel, akiket alig ismer, mint a barátaival, rokonaival. Ennek oka elsősorban az lehet, hogy szeretne kicsit visszavonulni és rejtőzködni, azonban ezt nehezen tudja megvalósítani olyan környezetben, ahol ismerik minden rezdülését. Ne veszekedjen emiatt feleslegesen, inkább mondja el nekik, hogy magányra vágyik, szeretné rendezni a gondolatait és tisztázni bizonyos Önben dúló érzelmet.
Rák
Rák
06.22 - 07.22
Sikerül újra önmagára találnia és ilyenkor ellenállhatatlan. Határozottan halad a céljai elérése felé, bár hajlamos lehet elsodorni azokat, akik próbálnák megállítani, vagy legalábbis lassításra figyelmeztetni. Hallja meg a környezetéből érkező szavakat és mérlegelje, mielőtt indokolatlanul megbánt másokat azzal, hogy ingerülten ellentmond. Nem akarnak Önnek ártani, még akkor sem, ha úgy érzi, irigyek a teljesítményére.
Oroszlán
Oroszlán
07.23 - 08.23
Változás vár Önre és ez megriasztja. Pedig a változás nem feltétlenül jelent rosszat, de nyilván beletelik egy kis időbe, amíg az új helyzetet megszokja. Legyen nyitott és kíváncsi, ne zárkózzon be a saját kis világába. Kár menekülnie a új kihívásoktól, mert úgysem kerülheti el, legfeljebb egy időre elhalaszthatja. Akkor pedig jobb túlesni rajta mihamarabb, hisz ez a kezdet egyúttal olyat is tartogat Önnek, amire régóta vágyott.
Szűz
Szűz
08.24 - 09.23
Tisztában van a korlátaival, így aztán nem is vállalja túl magát. Nyugodtan teszi a dolgát, mivel tudja, képes elvégezni mindazt, amit eltervezett, bár így is fárasztó nap vár Önre. Haladjon lépésről lépésre, hogy végül elmondhassa, valóban megcsinálta. Ha valaki túl kevésnek gondolná mindazt, amit véghezvitt, ne hallgasson a kritikára, hisz Ön tudja a legjobban, hogy kevesen lennének képesek mindarra, amit Ön tesz.
Mérleg
Mérleg
09.24 - 10.23
Kissé szétszórt, amivel meglepi a környezetében élőket. Elfelejti az ígéreteket, adott szavát nem tartja be, pedig eddig számíthattak Önre. Mielőtt nagyobb bajba sodorná magát, szakítson arra időt, hogy átgondolja, mi is vár Önre a mai napon. Nyugalomban, átgondolva, mit is tervezett erre a hosszú hétvégére, még megmenthet valamit a jó híréből. Korán bújjon ágyba, mert a legnagyobb gond a kimerültség, fáradtság.
Skorpió
Skorpió
10.24 - 11.22
Szívesen mozog emberek között, köt új ismeretségeket. Bár hajlamos ilyenkor kicsit többet mutatni magából, amit aztán később megbán, most sikerül megtalálni a határt. Így végül elégedett lehet, hisz a kialakult kapcsolatokban nem tárulkozott fel idő előtt, nem kell attól tartania, hogy idegenek kezében van a sorsa. Azonban ez a fajta magába zárkózottsága megmarad az esti órákra is, így viszont családi körben értelmezik félre a visszahúzódottságát.
Nyilas
Nyilas
9.01 - 9.01
Hajlamos lehet engedni a csábításoknak, ezért kerüljön minden olyan helyzetet, ahol ez gondot jelenthet. Ilyen például egy egyszerű bevásárlás is, hisz olyan dolgok kerülhetnek a kosarába, amire igazából semmi szüksége, egyszerűen megtetszik a csomagolás vagy egy reklám jut eszébe. De meggondolatlanul nyilváníthat véleményt, nem mérlegelve azt, hogy a szavainak éle van, és ha nem válogatja meg azokat, sebeket ejthet a másik félen.
Bak
Bak
12.22 – 01.20
Fáradtan, kimerülten ébred, így nem is reménykedhet abban, hogy nagy teljesítményekre lesz képes. Összpontosítsa a kevés energiáját azokra a feladatokra, amelyeket már jó ideje halogat, vagy mások munkája függ az Önétől. Próbálja a lehető legegyszerűbben megoldani a gondokat, ne törekedjen a tökéletességre, még ha ez nehezére is esik. Egy kiadós séta, laza testmozgás sokat segíthet a közérzetén.
Vízöntő
Vízöntő
01.20 – 02.19
Annyira elmerül a gondolataiba, hogy tudomást sem vesz a külvilágról. Amíg nem bánt meg másokat, figyelmetlenségének következtében nem szenved vagy okoz balesetet, nincs gond, de ha túl sokat zaklatják – vagy legalábbis úgy érzi -, könnyen elszakadhat a cérna és akkor bizony hajlamos lehet arra, hogy ok nélkül veszekszik, kiabál azokkal, akik csak a segítségére sietnének. Jó dolog a visszavonulás, de ennek is megvannak a szabályai.
Halak
Halak
02.20 - 03.20
Hiába indul remekül a nap, mégis folyamatosan elégedetlenkedik. Szeretne annál is többet csinálni, mint ami beleférne az idejébe, ezért egyszerre több dologgal is foglalkozik, aminek egyenes következménye, hogy kisebb káosz alakul ki Ön körül. Ha már egyszer adott a lehetőség, hogy lendületben van, az emberekkel is képes együttműködni, ne rontsa el azzal, hogy ingerült és veszekszik folyamatosan.