Élő jóslás telefonon.
Hívjon most!

06 90 602 027

A hívás díja: 485 Ft/perc | EZO.TV Kft. Info: 06 1 877 25 09
 

Horoszkóp

Kos
Kos
03.21 – 04.20
Nem lesz egyszerű az út, de ha a céljait tartja szem előtt, akkor tudni fogja, miért harcol. Az eredményeket nem adják ingyen, ezt már megtapasztalhatta, de erre most nem számított. Mégsem adhatja fel, hiszen nem véletlenül választotta ezt a lehetőséget, határozott elképzelései voltak már induláskor is, sokat megtett már a siker érdekében, így haladjon tovább olyan elszántsággal, mint a tervezéskor.
Bika
Bika
04.21 – 05.21
Ne gondolkozzon sokat, mert elszalasztja a lehetőséget. Erről álmodott, csak nem hitte, hogy ilyen hamar el is érheti. Most ne rettenjen meg, induljon el az úton, amelyet kitűzött maga elé. A célok még mindig ott lebegnek a szemei előtt, most módjában állna közelebb kerülni hozzájuk. Nincs egyedül, még ha nem is látja, a háttérben többen is segítik, igyekeznek az akadályokat elgörgetni Ön elől.
Ikrek
Ikrek
05.22 – 06.21
Bár bizonyos kötelezettségeitől megszabadult, még nem lélegezhet fel, hiszen jönnek az új kihívások. Ne ugorjon azonban fejest a mély vízbe, iktasson be egy rövidebb szünetet, szellőztesse ki a fejét, hogy aztán újult erővel haladjon tovább. Olyan lehetőségek nyílnak meg Ön előtt, melyekre sokat várt, ha most türelmetlen és meggondolatlan, olyan hibákat vét, amelyekkel lényegesen távolabb kerül a céljaitól, mint ahol most van.
Rák
Rák
06.22 - 07.22
Ne gondoljon többet az ügyről, mint amennyit valóban jelent. Bár hatalmas viharfelhők gyülekeztek emiatt a feje felett, de ezeket könnyedén háríthatja el, ha mindent a helyén kezel. Megtalálja a közös hangot azokkal az emberekkel, akik szükségesek a tervei megvalósításához, de nehezen hangolódik rá azokra, akik próbálják letéríteni az útról. Ne menjen bele felesleges szócsatákba, csak a céljait tartsa szem előtt.
Oroszlán
Oroszlán
07.23 - 08.23
Elsősorban magának köszönheti, hogy ebbe a helyzetbe került, ezért ne bűnbakokat keressen, hanem a megoldást. Ön is tudja, hogy most nem számíthat másra, egyedül kell a kivezető utat megkeresnie és megküzdenie az akadályokkal, Legközelebb gondoljon erre előre és hallja meg a figyelmeztető hangokat. Hiszen óva intették attól, hogy elvállalja ezt a feladatot, de Ön túl magabiztos és makacs volt ahhoz, hogy nemet mondjon.
Szűz
Szűz
08.24 - 09.23
Ön is tudja, ha most igent mond, hosszú távra kötelezi el magát és ezt a szeretteivel is meg kellene beszélnie, de olyan vonzó az ajánlat, hogy nem is gondolkodik. Bár valóban elindul így egy olyan úton, amely az egész család számára komoly lehetőség, de ne csodálkozzon, ha mégsem fogadják kitörő lelkesedéssel a döntését. Adjon időt nekik, hogy elfogadják, nélkülük választott utat, ráadásul úgy, hogy ez őket is érinti.
Mérleg
Mérleg
09.24 - 10.23
Új oldalát mutatja meg a környezetében élőknek, mellyel nagy meglepetést okoz. Ne lepődjön meg, ha nem tudják tartani a lépést Önnel, hiszen ez egy meglepő fordulat, amire nem voltak felkészülve. Ön már régóta dolgozott az ügyön, így pontosan tudta, mire számíthat, de azok, akiket most maga mellé szeretne felsorakoztatni, még emésztik a hallottakat. N keseredjen el, induljon egyedül, az eredmények Övégül bevonzzák a segítséget.
Skorpió
Skorpió
10.24 - 11.22
Helyezzen nagyobb hangsúlyt az emberi kapcsolatokra, mivel az utóbbi időben túl magabiztosan haladt az útján és így elmaradtak a barátok. Ápolja a közelebbi, de a távolabbi ismeretségeket is, ha nem szeretne úgy célba érni, hogy nem lesz kivel megosztania a sikerélményt. Hajlamos ugyanis olyan mély sebeket ejteni, melyek nem gyógyulnak be, de talán most még nem késő, hogy jóvátegye a tetteit.
Nyilas
Nyilas
11.23 - 12.21
Nyitott és elfogadó, ennek köszönheti, hogy új emberek közelednek Önhöz. Engedjen utat ezeknek a kapcsolatoknak, hiszen még nem tudhatja, mit hoz a jövő és kikkel lesz érdemes végigjárnia az útját. Lehet, hogy megismerkedik általuk új életfelfogással is, ami teljesen más megvilágításba helyezi a múltat és végre képes lesz feldolgozni és elfogadni azokat az eseményeket, amelyek eddig akadályozták a haladásban.
Bak
Bak
12.22 – 01.20
Ha valóban le szeretné zárni az ügyet, akkor gyűjtsön erőt és beszéljék meg. Azzal ugyanis, hogy csak besepri a szőnyeg alá, még nem oldja meg, pusztán megteremti az átmeneti nyugalmát. De majd éppen akkor kell ismét kézbe vennie, amikor más feladatai lennének és csak ideges vádaskodásokra és személyeskedésre lesz energiája. Vegyen most egy nagy levegőt és nyugodt légkört teremtve igyekezzenek közös nevezőre jutni.
Vízöntő
Vízöntő
01.21 - 02.19
Ideje rendezni a gondolatait és megteremteni a békét maga körül. Az utóbbi időben számos folyamat kezdődött az életében, mindegyikbe belefogott majd félbehagyta. Ugyanez vonatkozik a kapcsolataira is, ezeket is elhanyagolta. Most kicsit lazíthat, így módja nyílik átgondolni, merre is érdemes folytatnia az útját és azt kivel képzeli el. Ezek után már könnyedén tudja megtenni a szükséges lépéseket.
Halak
Halak
02.20 - 03.20
Remek hangulatban ébred és szellemileg is frissnek érzi magát. Érdemes olyan feladatokat keresnie, amelyek aprólékos kivitelezést, nagy összpontosítást igényelnek, hiszen most képes lehet az Önre váró akadályokkal megbirkózni. Akár egyedül is elindulhat az útján, hiszen tele van energiával, ezzel pedig bevonzza majd a megfelelő pillanatban a segítséget, így végül elérheti a kitűzött céljait.