Élő jóslás telefonon.
Hívjon most!

06 90 602 027

A hívás díja: 485 Ft/perc | EZO.TV Kft. Info: 06 1 877 25 09
 

Horoszkóp

Kos
Kos
03.21 – 04.20
Bár fáradtnak érzi magát, ez csak addig okoz problémát, amíg az első eredményeket el nem éri. Keressen kezdetnek könnyebb feladatokat, melyekkel meg tud akár egyedül is birkózni, így átlendül a holtponton. Ahogy halad előre, egyre lelkesebb, hiszen megtapasztalja, hogy az erőfeszítései nem hiábavalóak, érdemes tehát harcolnia. Végül már akkor is segítséget kap, mikor nem is szorulna rá, de azért fogadja el, ne legyen saját maga ellensége.
Bika
Bika
04.21 – 05.21
Itt áll egy új lehetőség kapujában és elbizonytalanodik. Pedig készült már erre, előre átgondolta a következményeket és a szükséges áldozatokat, akkor még úgy számolt, még így is érdemes belekezdenie. Most azonban már valamiért nem tűnik jó ötletnek, de nem tudja megfogalmazni az aggályait. Adjon egy esélyt magának arra, hogy előreléphessen, induljon el azon az úton, amelyet eddig oly nagyon keresett.
Ikrek
Ikrek
05.22 – 06.21
El kell engednie a múltat, ha tovább akar lépni. Addig ugyanis képtelen lesz új célokat találni, amíg azon gondolkodik, mit kellett volna másképp csinálni. El kell fogadnia, hogy már nem tud változtatni azon, ami elmúlt, csak tanulni belőle, de utána elindulni a tudás birtokában, elkerülendő azokat a hibákat, amelyeket eddig vétett. Csak át kell lendülnie azon a bizonyos holtponton, amely most még elhomályosítja a látását.
Rák
Rák
06.22 - 07.22
Örüljön az apó sikereknek, azok végül elvezetik a nagy eredményekhez is, hiszen összeállnak egy egész képpé. Ne elvárásokat támasszon önmaga és a környezetében élők elé, hanem használja ki a kínálkozó lehetőségeket, hogy előreléphessen. Ha tud élni mindazzal, amit Ön elé sodor az élet, akkor könnyedén veszi az akadályokat, nem kell erőltetett menetben haladnia. Nincs győzelem áldozatok nélkül, de nem mindegy, azok mekkorák.
Oroszlán
Oroszlán
07.23 - 08.23
A környezetében élők csak visszatükrözik mindazt, amit Ön kisugároz. Ezért i lenne fontos, hogy nyugodt maradjon, kerülje a feszült helyzeteket, hiszen ott nem Ön lesz az, aki kibékíti a szemben álló feleket, hanem közös ellenségként tekintenek Önre, akire végül rázúdíthatják a problémáikat. Ahogyan Ön hat ugyanis másokra, ugyanúgy Önben is nyomot hagynak ezek a jelzések és egyre inkább magukkal ragadják.
Szűz
Szűz
08.24 - 09.23
Ne azon szomorkodjon, amit eddig nem ért el, hanem vegye számba az eredményeit. Ha képes a dolgok jó oldalát felismerni, akkor képes lesz ezt a saját hasznára is fordítani és így továbblépni. Másokhoz viszonyítja saját magát, de elfeledkezik arról, hogy nincs két azonos élethelyzet. Ha másért nem, az eddig megélt tapasztalatok miatt, de másképp reagál bizonyos kérdésekre és így a válaszai sem lehetnek ugyanazok, mint amit maga körül lát.
Mérleg
Mérleg
09.24 - 10.23
Úgy néz ki, mindenki elfordul Öntől, így egyedül mard a problémáival. Ne engedje, hogy ez térdre kényszerítse, megvan Önben az erő és kitartás ahhoz, hogy ezt az időszakot átvészelje. Volt már ilyen helyzetben, amikor minden jel arra mutatott, hogy új utakat kell keresnie, de képes volt kitartani az elképzelései mellett és a céljait nem veszítette szem elől, az idő pedig beigazolta, hogy Önnek volt igaza, csak az akadályokat mérte fel rosszul.
Skorpió
Skorpió
10.24 - 11.22
Úgy fest, Önnek kell kézbe venni az irányítást, a környezetében élők ugyanis szem elől vesztették a célokat. Ön azonban még mindig hisz abban, hogy az akadályok leküzdhetőek, és végül elérhetik mindazt, amit kitűztek maguk elé. Akkor még egyetértettek abban, hogy érdemes lesz harcolni, mostanra azonban mindenki belefáradt ebbe, de Ön továbbra is kitart az elképzelések mellett és megmutatja, ezek nem voltak a valóságtól elrugaszkodottak.
Nyilas
Nyilas
11.23 - 12.21
Ha valamit nagyon üldöz, akkor az csak menekülni fog Ön elől. Lazítson egy kicsit, engedje, hogy ne a céltudatossága vezérelje, inkább törekedjen arra, hogy jól érezze magát. Az sem baj, ha nem csinál semmit, de ha mások elképzelései közel állnak Önhöz, segítsen ott, ahol tud. Engedje ki a kezéből az irányítást, így megszabadul a felelősségtől is, hogy mások sorsa felett rendelkezik. Most épp az tölti fel energiával, ami máskor elveszi, hogy nincsenek tervei.
Bak
Bak
12.22 – 01.20
Bár szüksége lenne a segítségre, ezt mégsem várhatja el. Igen, Ön mindig ott volt fordított helyzetben, most azonban azzal kell szembesülnie, hogy erről megfeledkeztek. Legyen ez egy jó lecke, de tudjon elegánsan továbblépni, hiszen ha követelőzne, azzal sem érne el eredményt. Egykoron rossz emberek mellett tette le a voksát, legközelebb körültekintőbb lesz, de összpontosítson az adott problémára és arra keresse a megoldást.
Vízöntő
Vízöntő
01.21 - 02.19
Bár vannak tervei, ezeket most szívesen teszi félre, ha másoknak segíthet. Nem tud nemet mondani, de így szétaprózza a lehetőségeit és végül mindenhol félbehagyott munkák maradnak Ön után. Csak annyit vállaljon, amennyivel kényelmesen meg tud birkózni, hiszen akkor vívhat ki valódi elismerést a teljesítményével, ha asztalra letett eredményeket is fel tud mutatni, nem csak a jelenlétét.
Halak
Halak
02.20 - 03.20
Tele van ötletekkel, azt is tudja, ezeket valakivel meg kell vitatnia ahhoz, hogy valóban eredmények is legyenek, de bizalmatlan azokkal, akikkel találkozik. Tegye most félre ezeket az elképzeléseket, induljon el a biztos úton, fel fogja ismerni azokat, akik pedig majd az ismeretlen területen is kitartanak Ön mellett. Bár az izgatottságát nehezen leplezi, de képes az adott feladatokra összpontosítani, így az eredmények sem maradnak el.