Élő jóslás telefonon.
Hívjon most!

06 90 602 027

A hívás díja: 485 Ft/perc | EZO.TV Kft. Info: 06 1 877 25 09
 

Horoszkóp

Kos
Kos
03.21 – 04.20
Nehezen felejti, ha megbántják, így a megbocsájtás még várat magára. Emiatt viszont bizonyos terveit el kell halasztania, hiszen éppen annak segítségére szorulna, aki visszaélt a bizalmával. Hiába próbálja azonban más teendőkkel elterelni a figyelmét, nem tudja száműzni a gondolataiból a csalódást. Bár siettetni nem lehet a folyamatot, mégis próbálja meg mielőbb túltenni magát az eseten, mert így egyre nagyobb lesz az elmaradása.
Bika
Bika
04.21 – 05.21
Hiába a tervek, képtelen összpontosítani, a figyelme állandóan elkalandozik. Így viszont nem is halad úgy a teendőivel, hogy végezhessen velük. Leginkább önmagával elégedetlen, mégis a környezetében élőkön vezeti le a feszültséget. Így aztán már abban sem reménykedhet, hogy segítséget kap. Vonuljon inkább félre és próbálja meg kitalálni, miért is ennyire csapongó, vajon mi okozhatja ezt a céltalanságot, ami eluralkodott Önön.
Ikrek
Ikrek
05.22 – 06.21
Amíg a saját céljaiért kell harcolnia, tele van energiával. Ha azonban a segítségét kérik, hirtelen fáradtságra hivatkozva igyekszik menekülni. Így viszont olyanokat is megbánt, akik ott álltak Ön mellett a nehéz időkben. Nem kell minden megkeresésre igent mondani, de ne feledkezzen meg azokról, akik nélkül nem tarthatna ott, ahol most van. Bár egykoron nem azért támogatták, hogy lekötelezzék, de Ön nem lehet hálátlan.
Rák
Rák
06.22 - 07.22
Ne kapkodjon, inkább haladjon lassabban, de kevesebb hibával dolgozzon. Hiába foglalkozik egyszerre több feladattal, ha nem tudja megosztani a figyelmét, csak egyre több lesz a folyamatban lévő ügye, de az eredmények elmaradnak. Márpedig most szüksége lenne az elismerésre, amelyet ez által kapna, mert nem igazán találja a helyét. Ha külső megerősítést kap arról, hogy jól dolgozik, helyreállna a belső békéje.
Oroszlán
Oroszlán
07.23 - 08.23
Könnyen ígérget, és aztán gyorsan felejt. Így viszont megbízhatatlanná válna, ezért keressen maga mellé segítséget, akik emlékeztetik a teendőire. Ez ne azt jelentse, hogy őket hibáztatja, ha egyre több a feladat, hiszen nem ők mondtak igent a felkérésekre, csak próbálják abban támogatni, hogy tartani tudja az adott szavát. Nehéz lesz ennyi folyamatot kézben tartani, de ha megőrzi a nyugalmát, képes lesz rá.
Szűz
Szűz
08.24 - 09.23
Tartson egy lazább napot, amikor csak a legfontosabb feladatokkal foglalkozik. Szükség lesz még a héten az energiáira, olyan lehetőségek várnak Önre, amelyekkel mindenképpen élnie kell. Bár most azt érzi, hegyeket lenne képes megmozgatni, ez a lendület csak az első akadályig tart. Szellemileg ugyanis kimerült, de egy rövid kikapcsolódás már lehetővé teszi, hogy önmagára találjon és felfrissüljön.
Mérleg
Mérleg
09.24 - 10.23
Ne sokat gondolkodjon, hallgasson az ösztöneire. A döntés nem könnyű, hiszen mást diktál a szíve és megint más utat járna be, ha józan eszére hallgatna. De nem zárhatja ki azt a tényezőt sem, hogy kiket bántana meg a választásával. Mindenképpen számolnia kell veszteséggel, de a rövid és a hosszú távú érdekei ellenkező irányba terelik. Nem gondolkodás időre, hanem egy merész ugrásra van most szüksége.
Skorpió
Skorpió
10.24 - 11.22
Csak olyan feléréseket fogadjon el, amelyekkel képes azonosulni. Már reggel fáradtan ébredt, így eleve nehezen megy az összpontosítás. Ha azonban a célokat sajátjának érzi, sikerülhet átlendülnie a holtponton és harcolni, még ha akadályokba is ütközik. A legnagyobb nehézség mégis az, hogy talpon maradjon, és ne meneküljön el a világ elől. Elvesztette az önbizalmát, ilyenkor hiányzik a kitartása, lelkesedése.
Nyilas
Nyilas
11.23 - 12.21
Ne engedje kényelmetlen helyzetbe hozni magát. Pontosan tudja, meddig mehet el úgy, hogy még Ön is jól érezhesse magát és képes legyen haladni előre. Ha azonban túl sok terhet helyeznek a vállára, egy idő után már képtelen lesz talpon maradni és ahelyett, hogy próbálná megoldani a problémákat, menekülne. Ne jusson el eddig a pontig, mert itt már hiába érkezne a segítség, nem tudnák átlendíteni a holtponton.
Bak
Bak
12.22 – 01.20
Nem gondol bele, hogy a döntése a környezetében élőkre milyen hatással lesz. Csak a saját érdekeit tartja szem előtt és ezzel mélyen megbántja éppen azokat, akik közel állnak Önhöz. Mielőtt elindulna bármerre is, álljon meg egy kicsit, az utolsó pillanatban talán felismeri, milyen lehetőségei vannak még arra, hogy az Ön céljai is megvalósuljanak, de ne veszítse el az Önnek fontos emberek bizalmát.
Vízöntő
Vízöntő
01.21 - 02.19
Ha már nincsenek saját problémái, akkor majd keres magának. Szívesen ajánlja fel segítségét azoknak, akik elveszítették a talajt a lábuk alól és így olyan sorsokba nyer bebocsájtást, amelyek mélyen megérintik. Eddig úgy gondolta, nehéz volt elérnie oda, ahol van, most azonban azt is látja, sokaknak még ez se sikerül. És nem azért, mert ők kevesebbet tettek volna a siker érdekében, egyszerűen nem jutottak olyan lehetőséghez, mint Ön.
Halak
Halak
02.20 - 03.20
Szívesen tartózkodnak a közelében, mert nyugalmat és magabiztosságot áraszt. Ne engedje azonban, hogy kihasználják a jóindulatát és végtelennek tűnő energiáit, minden olyan feladattal megbízzák, amelyek elvégzése nem okozna gondot azoknak sem, akik így próbálnak könnyebb utat keresni. Nyújtson azonban segítséget ott, ahol erre valóban szükség lehet, és így a támogatásával lendíthet egy-egy ügyet újra előre.